facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Agence Immobilière Vincent Hocepied

Agence Immobilière Vincent Hocepied

Info

Immobilier - Assurances - Crédits - Placements



"GM Immobilier - Mouscron : L'ASSURANCE DE VENDRE VOTRE BIEN IMMOBILIER EN TOUTE SÉRÉNITÉ SUR MOUSCRONEstimation gratuite - Vente - Location - Projets neufs"
Adres: Rue des Cheminots 18, 7712 Herseaux, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 32056846584
Stad: Herseaux
Route: Rue des Cheminots 18
Postcode: 7712


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00

Recensies
Jammer dat verschillende adressen op aanvraag zyn. Anders duidelyke site.
0/10, appartement bezocht zonder gebreken de dag dat we verhuizen het is in aanbouw niets is af dus de geplande datum voor 5 januari moesten we wachten om in te trekken op 20 januari toen het dringend was we zijn de 19 juni het werk is nog steeds niet af, natuurlijk als we contact met hem opnemen geen nieuws meer is duidelijk. Ik ontvang documenten die Barbara ons had moeten laten ondertekenen, maar dat deed ze niet, ze vertelde ons ook dat we zonder problemen voor het appartement konden parkeren... we kregen een boete. U zult zeker op alles een antwoord hebben, maar het bewijs is er en stapelt zich op. Eerlijkheid staat voorop in deze baan, maar niet in dit bureau. Laat je niet misleiden, iedereen is aardig als het op tekenen aankomt
Hallo, mensen die in welke functie dan ook werken zijn geweldig, gastvrij, vinden altijd een oplossing voor alles en geven goed advies. Dankzij hen.
Ik adviseer u de beste agent van Moeskroen, 300% tevreden met hun service. Julien lameck een zeldzame parel!
Huur, oké, follow-up... tot ziens.
Hier ontmoetten we dit bureau, ze vertelden ons dat ze geen oplossingen voor ons hadden, maar we moesten ons huis verkopen, huis verkocht, alles gaat goed dat de belofte van dit bureau ons vertelde dat we ons geen zorgen moesten maken over wat ze voor ons gingen zoeken, wij zijn bang voor buiten vonden een rodeo vol vocht en vertelden ons dat ze iets voor de leningen zullen hebben gedaan, maar van dat alles, veel beloften helemaal niets NOCH HUISTEN NIETS VOOR DE LENINGEN!!!!!! !!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid