facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Agence Du Coq

Agence Du Coq

Info

Kantooruren van 9h tot 12h en van 14h tot 18h.
Gesloten op woensdag, zondag en feestdagen.

Adres: Koninklijke Baan 32, 8420 De Haan
Telefoonnummer: 059/25.52.00
Stad: De Haan
Route: Koninklijke Baan 32
Postcode: 8420


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Vakantieverhuur De Haan, Immo Belgium De Haan, Immo Schepens De Haan te koop, Agence Claeys, Zimmo De Haan, Immo Claeys De Haan te koop, Langzeitmiete De Haan, Vermietungsagentur De Haan
Recensies
Zeker geen aanrader ,appartement met niets van rust je hoort alle voetstappen gesprekken deuren open en dicht slaan van bovenburen. Zelfs van 2 etages hoger . Ik ben hier heen gekomen voor rust , ik ga hier lopen door nog meer stress van het lawaai de ganse dag en veel nachten . Juist geschikt voor iemand die pot doof is . heel ondermaatse appartementen.
Het enige correcte immokantoor dat ik in mijn lange zoektocht langs de kust ben tegengekomen. Alle juiste documenten voorhanden, geheel volgens de wetgeving. En ook de geafficheerde afmetingen komen overeen met de werkelijkheid. Steeds vriendelijke mensen aan de telefoon. Absolute topklasse.
Evitez cette agence de location et surtout lisez bien les articles 3 & 4 des conditions générales car ils sont abusifs !! J’ai annulé la location de ma maman car elle était malade, ils ont reloué l’appartement et pourtant je dois payer 388€. C'est honteux ! Vermijd dit verhuurbedrijf en lees de artikelen 3 & 4 van de algemene voorwaarden ! Ik heb de huur van mijn moeder opgezegd omdat ze ziek was, ze verhuren de flat opnieuw en toch moet ik 388€ betalen. Dit is schandalig!
Leuk zitten, maandag = mosseldag, 19,50 Euro/pp en daarbij een lekkere wijn, wat moet je meer hebben op een warme avond.
Zoals we al jaren het personeel kennen, nog altijd vriendelijk en behulpzaam
Zeer correcte en vriendelijke mensen die een goede service aanbieden. Het appartement waar wij elk jaar heen gaan voldoet aan alle verwachtingen.
We werken al jaren samen.. De verhuur van ons appartement is hier in goede handen
Professionele begeleiding aan een appartement te huur. Vriendelijk, volledige informatie.
Zeer vriendelijke dame. Deskundig advies.
Zeker geen aanrader beloven veel maar helpen niet
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid