facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Agence Demanet & Partners

Info

Een thuis vinden of verkopen in alle vertrouwen

Uw woning is meer dan een verzameling bakstenen: het is een thuis. Wij helpen u aan een thuis waarin u toekomst ziet en zorgen ervoor dat u kan verkopen in alle vertrouwen op een goede afloop.

Geschiedenis

Zonder verdere verplichtingen berekenen we de werkelijke waarde van uw woning. Doordacht en correct, zodat u weet waar u staat en waar u naartoe wil.

Verantwoordelijkheid en vertrouwen gaan hand in hand. U kan rekenen op onze volledige aandacht, op een eerlijk antwoord op al uw vragen en op een correcte onderhandelaar die uw belangen behartigt.

Eerst luisteren, dan adviseren. U krijgt persoonlijk advies, gebaseerd op onze brede zakelijke achtergrond.



"Uw luxevastgoed in alle discretie verkopen?Wij werken persoonlijk op maat van uw wensen en behoeftes.Met onze lokale expertise in Sint-Martens-Latem en omstreken in combinatie met ons oog voor detail, begeleiden we u graag stap voor stap. Met als doel optimaal rendement en totale ontzorging.Ons exclusief netwerk en doelgerichte marketing dragen hieraan bij."
Adres: Merendreedorp 21, 9850 Merendree, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0472/20.01.94
Stad: Merendree
Route: Merendreedorp 21
Postcode: 9850



op zoek naar gerelateerd: Te koop Rode Beukendreef Deurle, Hoeve te koop Sint-Martens-Leerne, Te koop Deurle, Facebook agence demanet, Grond te koop Merendree, Agence rosseel, Irres, Agence Pallen
Recensies
Het bureau van Pieter Demanet is zeer toegankelijk en men wordt er steeds vriendelijk ontvangen. De zaakvoerder Pieter Demanet is uiterst vriendelijk en correct, en steeds flexibel om bij te staan en te helpen. Hij doet zijn uiterste best om snel goede huurders te vinden aan een correcte huurprijs, en hij is zeer dynamisch. Een zeer aanbevelenswaardig kantoor dat uw zaken ter harte neemt.
Dank aan Agence Demanet en meer in het bijzonder aan Emily voor de professionele en succesvolle begeleiding bij onze zoektocht naar een passende huurwoning! Karel en Kathleen Vervaecke-Jolie
Mooie reportage, mooie film gemaakt van het huis. Echt professioneel aangepakt. Dank u voor de goede service.
Agence Demanet is top en op wie je mag rekenen. De Agence staat altijd open voor vragen van hun klanten om de eigendom op zijn juiste waarde te verkopen. Dit wordt gecombineerd met een zeer kwalitatieve en persoonlijke aanpak . Pieter Demanet weet zijn klanten gerust te stellen. Hierbij adviseert , communiceert hij op een zeer correcte , vlotte manier en is hij , samen met zijn personeel, efficiënt en beschikbaar. Een man van goede raden en een luisterend oor. Perfect verloop, no nonsens en professionele afhandeling volgens gemaakte afspraken. Discretie waar nodig . We zouden zonder twijfelen terug beroep doen op hun diensten. Een aanrader.
In de laatste 3 weken vroeg ik bij 2 listings extra info op. Bij de eerste kreeg ik na een vraag of we een bod konden doen geen antwoord meer, bij het tweede kregen we nooit info na onze vraag voor extra info op de website.
Zeer goede begeleiding, vlotte tussenkomsten en altijd oplossingsgericht
Perfect verloop, no nonsence maar perfecte afhandeling volgens gemaakte afspraken. Top!
Een luisterend oor, professionele aanpak bij zowel verhuur als verkoop. Discretie waar nodig. Aanbevelingswaardig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid