facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor AGDesign

Info

ALUMINIUM
Sier- en industriepoorten
Automatisaties
Parlo- en videofonie
Afsluitingen
...

Geschiedenis

AGD:
Automatic Gate Design staat garant voor 3 peilers:
"Klanttevredenheid", "Kwaliteit" en"Totaliteit".

Klanttevredenheid:
Door zélf in gesprek te gaan met de klant. Wij trachten uw verwachtingen te weten te komen en geven u een passend beeld van wat u van ons en uw project kan verwachten. Goede afspraken maken goede vrienden, en het is deze persoonlijke service waar wij naar streven.

Kwaliteit:
Door onze vakkundigheid. Dankzij onze keuze aan hoogkwalitatieve materialen, een professionele plaatsing en een dagelijkse opvolging van het project. Wij garanderen u degelijkheid, kwaliteit alsook duurzaamheid.

Totaliteit:
Door niets uit handen te geven. Van bestelling, plaatsing, afwerking tot dienst na verkoop. Wij staan persoonlijk garant voor zowel proces als eindproduct. Bijgevolg zijn wij ook gedurende de gehele samenwerking uw aanspreekpunt bij vragen of opmerkingen.



"Welkom!Bij ons bent u aan het juiste adres voor:Aluminium sierpoortenModern en klassiekIndustrieAutomatisatiesVideofonieAluminium omheiningen...Gratis en vrijblijvende offerte via onze website.Of bezoek onze showroom:Kerkhofstraat 6572850 Boom0479937997Vriendelijke groet,Michel"
Adres: Kerkhofstraat 657, 2850 Boom
Telefoonnummer: +32471095984
Stad: Boom
Route: Kerkhofstraat 657
Postcode: 2850



op zoek naar gerelateerd: Aluminium poorten, Tuinpoort aluminium, Draaipoorten, Tuinpoorten, Prijzen schuifpoorten, Stockverkoop poorten, Vrijdragende schuifpoort, Basento poort
Recensies
Geweldig, wat een goeie service! Na het bekijken van enkele realisaties werd de kwaliteit direct duidelijk. Ook was niets teveel gevraagd en is ook zeer goed bereikbaar voor alle vragen en uitleg! Doe zo verder, je service is TOP!
Zeer tevreden over de samenwerking met AG Design. Zowel bij keuze als plaatsing van de poort werden onze wensen vakkundig en kwaliteitsvol uitgevoerd. Michel & Ineke leveren topservice en vormen een gedreven en ervaren team!
Wij zijn heel blij met onze poort en schutting en zullen AGD aan iedereen aanbevelen.
Wij hebben nog geen seconde spijt gehad van onze keuze voor AGD! Wij waren op zoek naar een automatische schuifpoort in aluminium en na een heel aantal firma’s bezocht te hebben kwamen we terecht bij Ineke en Michel. Waar we bij de meeste andere firma’s vaak het gevoel hadden dat men enkel geïnteresseerd was in het zo snel mogelijk afsluiten van een verkoop, kregen we bij AGD persoonlijk en vooral eerlijk advies op maat van onze wensen. Onze schuifpoort is intussen geplaatst en ze voldoet volledig aan onze verwachtingen! De service die we – ook na plaatsing van de poort, van Ineke en Michel hebben gekregen is gewoonweg ongeëvenaard. Dit is voor ons dan ook de voornaamste reden om AGD aan te bevelen aan vrienden en familie. Een absolute aanrader dus!
Een absolute aanrader! Per toeval bij deze mensen uitgekomen. Heel vriendelijke en deskundige uitleg. Daarna volgt een plaatsbezoek waarbij echt meegedacht wordt om tot het beste resultaat te komen. En het resultaat mag er zijn... Ik ben ongelofelijk blij met wat gerealiseerd werd! Dank je wel Ineke en Michel!
AG Design is een top bedrijf! Vanaf het eerste moment dat we contact hadden, hadden we een goed gevoel bij dit bedrijf. Onmiddellijk een duidelijke uitleg gekregen en informatie ontvangen. Tijdens het plaatsen van onze poort heel netjes te werk gegaan met een zeer mooi resultaat! AG Design heeft ons een goede oplossing gegeven met de gsm module voor het openen en sluiten van de poort op afstand via onze gsm voor leveringen. Zeer tevreden over de plaatsing en de service! We raden het iedereen aan om met dit bedrijf in zee te gaan!!!
Zeer tevreden van onze poort en ook van de plaatsing. Michel gaf ons de nodige uitleg en enkele adressen waar we de poorten konden gaan bekijken. Het gaat toch over een serieus bedrag dus we wilden wel een goed beeld hebben van hoe de poort er zou uitzien voor we tekenden. Ook na de plaatsing bleef Michel beschikbaar om de poort af te stellen tot ze perfect werkte.
Wanneer een perfecte zorgeloze plaatsing aan een eerlijke prijs belangrijk is, moet je bij Michel en Ineke zijn. Reeds gedurende de voorbije 10 jaar verschillende poorten op ons terrein laten plaatsen door Automatic Gate Design. Ook hun na-service is ongekend in de sector!
Zeer positieve ervaring. Het project werd zeer correct en professioneel afgewerkt. Ook het commerciële luik van het project was zeer correct. De eigenaars zijn zeer sympathiek in de omgang, zowel persoonlijk als telefonisch. Ik kan deze firma alleen maar aanraden!
Zeer goede service en goed van prijs en kwaliteit heel vriendelijke mensen . Had ze al aangeraden bij kennissen en deze hebben daar ook een poort gekocht .
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar AGDesign met het openbaar vervoer


Boom Molenhuis 140 meter
181
508
Reet Molenhuis 140 meter
181
508
Boom Meiklokstraat 290 meter
295
351
Boom Meiklokstraat 350 meter
295
351

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid