facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor AgapeBelgium

AgapeBelgium

Info

Centrum voor therapie en training in ervaringsgerichte therapieën en Sjamanisme http://www.agapebelgium.be
Agape Academy is een erkend opleidingscentrum van KMO-portefeuille, hierdoor kan u rekenen op een financieel duwtje in de rug.



"AgapeBelgium is een plaats waar groeien, helen, leren en verbinden samenkomen. Het centrum kent een rijke geschiedenis in het lichaams- en ervaringsgericht psychotherapeutisch werken. Deze benadering bekijkt persoonlijkheidsklachten via het lichaam en zijn spanningen. In de praktijk bestaat deze benadering van therapie uit een combinatie van gesprek-, adem- en bewegingstherapie."
Adres: 8851 Koolskamp, West-Vlaanderen, Belgium
Stad: Koolskamp
Postcode: 8851



op zoek naar gerelateerd: Lichaamsgerichte therapie opleiding België, Agape Brussel, Agape belgomeals, Bonding therapie, Agape inloggen, Hands on lichaamswerk, Energetisch lichaamsgerichte psychotherapie opleiding, Vision Quest
Recensies
Bedankt Agape dat jullie bestaan. Ik voel dankbaarheid omdat jullie de ruimte geven om te groeien, te experimenteren, te exploreren. Om dit zo in de "echte" wereld te gaan oefenen.
Zalige top locatie!!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid