facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Afsluitingen Pauwels

Info

Afsluitingen en smeedwerk Pauwels uit Beernem, uw aannemer van dienst!

Geschiedenis

Wilt u uw eigendom beschermen tegen ongewenste indringers? Wenst u een omheining om uw huisdier binnen een bepaalde zone te houden? Of wilt u uw bedrijfsterreinen zo goed mogelijk afschermen tegen ongewenste bezoekers? Wenst u een hekken te laten herstellen, alle laswerken en metaalconstructies. Bakken, karren of andere metalen produckten kunnen wij voor u vervaardigen.

Afsluitingen en smeedwerk Pauwels uit Beernem regelt voor u de klus. Alles wordt voor u op maat uitgetekend, gemaakt en eventueel geplaatst. Bij ons is het ook mogelijk de materialen aan te kopen aan de voordeligste prijzen. Wij werken met de grootste merken en de beste kwaliteiten. Plaatsen eveneens blokhutten en vervaardigen carports.

Afsluitingen Pauwels werkt zowel voor particulieren als bedrijven. Las- en smeedwerk gebeurt volledig in eigen atelier zodat het afgeleverde product zo goed mogelijk beantwoordt aan uw wens. Zo garanderen wij u steeds een uniek product.

Contacteer ons gerust voor verdere inlichtingen en ontwerpen. Wij beschikken over een ruim fotobestand waar verschillende ontwerpen staan afgebeeld.

Adres: Lijsterhoek 3, 8730 Beernem
Telefoonnummer: +32.485 56 64 50
Stad: Beernem
Route: Lijsterhoek 3
Postcode: 8730


Recensies
Prachtig werk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid