facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Afslankstudio Neerharen

Afslankstudio Neerharen

Info

Bij afslankstudio Neerharen kan je sporten in infraroodcabines om gewicht en vooral centimeters te verliezen.
Zie je het sporten niet zitten, dan staan we ook voor je klaar om een afslankformule te zoeken die past binnen jouw levensstijl.



"Je kan bij afslankstudio Neerharen terecht om te sporten in een TFM-cabine infraroodcabine om centimers en gewicht te verliezen.Ook voor voedingsadvies en proteïnedieet kan je bij mij terecht.Je krijgt altijd een gratis proefles en dan beslis je zonder verplichtingen of het iets voor jou is!"
Adres: Paalsteenlaan 39, 3620 Lanaken
Telefoonnummer: 0032494918061
Stad: Lanaken
Route: Paalsteenlaan 39
Postcode: 3620


Recensies
Super vriendelijk en gezellig om te sporten met een lach sta je iedere keer voor iedereen klaar
Een vriendin vroeg me in januari '20 mee om bij Elke te gaan bodystylen.. Ik sta altijd heel sceptisch tegenover zulke dingen. Maar ik dacht 'ach, lekker eens wat bewegen. Dat zal altijd beter zijn dan niets doen, en het resultaat.. We zien wel wat het geeft'. Uiteindelijk was het resultaat zo overdonderend, had dit absoluut niet verwacht. Zeker in combinatie met de producten van Lignavita. Helaas kwam toen in maart het corona-beestje ook naar ons land. Ook mede door de stress op werk en privé heb ik me echt laten gaan. Uiteindelijk sliep ik slecht, veel last van hoofdpijn, ik voelde me onzeker en slecht in mijn vel, concentratieproblemen,.. Ik heb sinds kort de draad terug opgenomen, heb de producten van Lignavita weer besteld en mag fier zijn op mijn resultaat! -6,7kg in 3 weken!! Ik barst van de energie waardoor ik nu ook tijd maak om thuis wat oefeningen te doen, ik slaap goed, voel me super in m'n vel, geen last meer gehad van hoofdpijn, om nog maar te zwijgen van de complimentjes die ik van iedereen krijg Kort samengevat =Elke is echt een topper! Staat altijd voor je klaar met raad en daad! Zeker een aanrader
Fijne afslankstudio met infraroodcabines. Elke is de perfecte begeleidster en motivator bij je oefeningen. Je merkt goed dat alles strakker is Je krijgt aangepaste oefeningen voor je probleemzones. Zij hanteert een zeer persoonlijke aanpak wat ik erg fijn vind. Zij werkt ook steeds enkel op afspraak. In deze coronatijd zijn de hygiënische maatregelen bij haar gegarandeerd.
Onder fijne begeleiding in een rustige omgeving sporten in een infraroodcabine. Iedere keer weer gestimuleerd worden door de grote variatie in oefeningen, met de juiste instructies. In samenspraak met coach Elke wordt bekeken wat er dient te gebeuren voeding/schema voor het gewenste resultaat. Individu per individu.
Bij Afslankstudio Neerharen leer je kiezen voor een nieuwe en gezonde levensstijl waardoor je je snel weer fit en slank voelt. Ik ben ondertussen meer dan 25kg kwijt. En dankzij de combinatie van persoonlijke begeleiding door een TOP coach zoals Elke en de juiste beweging, bereikte ik snel mijn doel. Ik raad het iedereen aan!!!
Na ruim 2 jaar nog steeds vaste klant, ik kan niet meer zonder! Dankzij haar tips en advies ben ik inmiddels al ruim 10 kg kwijt én is mijn lichaam overduidelijk verstevigd. Je krijgt precies de begeleiding die je zelf aangenaam vindt, zonder pushen of verplichtingen. Een echte aanrader!
Heel fijne manier van sporten. Elke staat altijd voor je klaar en legt de oefeningen goed uit. Resultaat is snel zichtbaar en je merkt dat je uithoudingsvermogen snel toeneemt.
Werken aan je figuur tegen betaalbare prijs en goede begeleiding!
Super begeleiding en flexibiliteit! Gezellige sfeer!
Top service en supervriendelijk !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid