facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Afslankcentrum So-Ligna

Afslankcentrum So-Ligna

Info

Wil je vermageren, of je figuur verstevigen? Alleen of samen met vriend(inn)en? Kom langs of contacteer ons om kennis te maken met afslankcentrum So-Ligna!



"Ik help, inspireer en motiveer mensen naar een gezonder, fitter en bewuster leven. De sleutel hierbij is een duurzame gedragsverandering. Samen gaan we ervoor!"
Adres: Cootveld 2, 9080 Beervelde, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0499/31.45.63
Stad: Beervelde
Route: Cootveld 2
Postcode: 9080



op zoek naar gerelateerd: SlimCab
Recensies
Wauw! Wat ben ik blij So-Ligna en zeker Sophie te leren kennen! Mijn doel was na 3 jaar uitstel van ons huwelijk, opnieuw in men trouwkleed te passen. Met daar tussen een mooie zwangerschap heeft Sophie mij nadien heel goed geholpen bij het terug in vorm krijgen van mijn lichaam en het fittere gevoel! In april 2022 begonnen en in juli hadden we mijn doel bereikt. Zo fier op mezelf en zo dankbaar! Vele jaren heb ik vele sporten geprobeerd met altijd een stop tot gevolg… de slimcab vind ik geweldig door de op maat gemaakte oefeningen en dit gedurende 30min. Heel praktisch en tijd om even het hoofd leeg te maken. Een echte aanrader voor de drukbezette mama’s/ vrouwen/ mannen. Bedankt Sophie, fitte groetjes Magali
Steeds een warm welkom door Sophie. Een zeer mooie en aangename setting, zeer toffe sfeer en een zeer goede begeleiding zorgen ervoor dat je met plezier komt sporten. Iedere keer als de sessie erop zit ben ik blij met de geleverde prestaties en kijk ik al uit naar de volgende sessie! Je merkt iedere keer dat de conditie wordt opgebouwd en de oefeningen ook makkelijker worden.
Professionele begeleiding of het nu over voeding of bewegen gaat. Sophie luistert aandachtig en zoekt samen met jou naar een haalbaar schema waar je jou goed bij voelt. De oefeningen in de slim cab zijn ideaal om de belasting op jouw spieren en gewrichten zo laag mogelijk te houden. De oefeningen worden duidelijk uitgelegd door Sophie en er zijn eveneens instructiefilmpjes per oefening beschikbaar. Sophie is heel vriendelijk, vraagt altijd hoe het gaat, of de oefeningen gelukt zijn, etc., je voelt je direct op jouw gemak.
Het sporten in de Slimcab bij So-Ligna is ideaal voor mij. Het houdt me soepel en fit, spaart zelfs bezoekjes aan de osteopaat uit : Ik kan de sessies online inplannen op een moment dat past voor mij dus handig om te combineren met werk- en gezinsplanning. Sophie is super gedreven. Het is oprecht haar missie om mensen te begeleiden naar een gezonder leven, en dat merk je. Binnenkort start ik met voedingsadvies bij haar en dan 'mag' ze mij van mijn chipsverslaving af helpen :
Ik haes karin heb voedingsadvies en sporten in de cabine gedaan bij Sophie Bollaert .Was een zeer aangename omgeving ,en zeer goede begeleiding. Met behulp van de So-ligna producten en de hulp van Sophie heb ik mijn streef gewicht behaalt .binnenkort ga ik terug naar de sportcabine om terug wat te gaan bewegen ,is voor mij niet makkelijk. Ik ben invalide en kan weinig doen wegens nekproblemen, maar dankzij Sophie haar uitmuntende advies zijn de oefeningen die ze me heeft zeer goed .En kan ik buikspieren oefeningen doen zonder problemen. Dankjewel Sophie en tot binnenkort.
Ik heb bewust voor So-Ligna gekozen om in alle rust en op mijn eigen tempo te kunnen sporten mits de nodige professionele begeleiding. Bij Sophie voel ik me ook op mijn gemak. Altijd een vriendelijk gezicht die me de nodige stimulans geeft.
Ik ben heel blij dat ik gestart ben met de oefeningen bij So-Ligna. Bewegen in een rustige omgeving met een programma en advies op maat doet bijzonder veel deugd. De inrichting van de zaak is heel smaakvol wat ook fijn is. Sophie is steeds beschikbaar en geeft goed advies op een rustige manier. Je kan hier alleen maar blij buiten komen.
Al een aantal maanden is met vaste prik zaterdagmorgen gereserveerd voor het sporten bij Sofie. Ze legt heel geduldig alles uit en geeft tips op gebied van sport en voeding. Sinds ik deze oefeningen doe merk ik heel wat verbetering op mijn spieren.
het sporten onder de infraroodlampen doet heel veel deugd aan de spieren. Samen met de peptalk van Sophie kun je eigenlijk meer dan je meestal vooraf dacht. Een echte aanrader.
Een heel toffe en mooie omkadering om te sporten, Sophie luistert en stelt daarop uw oefeningen op. Doe zowel mee aan het voedingsadvies als het sporten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid