facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aexio

Aexio

Info

Signal warning and aviation obstruction light products can be applied in industrial settings or where hazardous environments require rigorous systems.

Adres:
Telefoonnummer: 471760903
Stad: Grimberghen



op zoek naar gerelateerd: sint-alexius grimbergen contact, sint-alexius grimbergen vacatures
Recensies
Het ziekenhuis waar ik meer dan 2 jaar gezeten heb op 1 afdeling, waar ik aan alle therapïen deelnam, waar ik mijn uiterste best deed, waar helaas het personeel 2 x is moeten veranderen van toewijs vpk, of begeleider, ster, werd uiteindelijk de hoofdverpleger. Niemand kon mij helpen. Ik heb daar ruim 2 jaar tijd verloren en zippi geleerd. Ik moest helaas na een tragisch incident wegens depressie, vertrekken en mocht nooit meer een voetstapje op het domein plaatsen, totdat ik in 2018 als Ervaringsdeskundige een vergadering daar was gepland en voor was uitgenodigd. Welkom was ik niet echt maar tja ik wil maar zeggen dat iedereen een tweede kans verdient! Ik heb heel hard aan mezelf gewerkt maar de programma destijds op Celsus, was onvoldoende ineengestoken om mensen met een persoonlijkheidsstoornis en eetstoirnis te kunnen helpen. Toen ik binnen kwam zeiden ze 48 kilo, dan is je ES TOCH NIET ZO ERG, 4 dagen later = 4 kilo minder..... enz! Zoiets zeg je tegen niemand met een ES proffecionals!
Heeft mij goed geholpen me zelf terug te vinden
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid