facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aertsen Makelaars

Aertsen Makelaars

Info

Wilt u vastgoed huren of kopen? Verhuren of verkopen? Aertsen Makelaars: "Uw houvast in vastgoed!".



"Wij houden het graag menselijk. Vastgoed gaat niet over stenen of aarde, vastgoed gaat over de manier waarop we leven. Wat past bij u? Waar voelt u zich goed? Wat heeft u nodig? Wij helpen u zoals u het wilt. We geven u alle mogelijke, fijn verzamelde informatie die u maar wilt, of begeleiden u helder en beknopt als u daar meer zin in heeft. Wij staan u bij vanaf het eerste advies, bij de bezichtiging van het pand of het landgoed tot de afhandeling van het dossier.U krijgt uiteraard het laatste woord, maar we helpen u daarvoor graag van a tot z. Of u nu koper of verkoper bent, huurder of verhuurder."
Adres: Huffelplein 1, 2990 Loenhout, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 03 270 76 25
Stad: Loenhout
Route: Huffelplein 1
Postcode: 2990


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Immo Aertsen te koop, Immo Aertsen te huur, Aertsen en Partners Loenhout, Immo Noorderkempen, Appartement te huur Loenhout, Huis te huur Loenhout 3 slaapkamers, Hoeve te koop Loenhout, Hoeve te huur Brecht
Recensies
Wij vinden dat de makelaar onze zaken met de nodige deskundigheid heeft behandeld. Daarbij was hij altijd even vriendelijk en altijd klaar om ons verder te helpen, zowel persoonlijk als telefonisch. Bedankt, Jan !
Ze maken beloftes die ze niet nakomen. Geen hand of iets dergelijke bij binnenkomst op hun kantoor. Niks te drinken gekregen toen we op gesprek kwamen. Geen professionele hulp.
Onlangs een appartementje gehuurd via Aertsen Makelaar Loenhout. Alles is zeer correct en duidelijk verlopen van bezichtiging tot ontvangst van de sleutels. Ik raad iedereen aan aan om met deze makelaar aan de slag te gaan.
Contact gehad met de Makelaar inzake een 7 jaar geleden afgesloten huurovereenkomst ivm overlijden huurder. Zeer behulpzaam en goed gedocumenteerd! Alles binnen 15 minuten volledig duidelijk!
Denk da ze het woord menselijk eens moeten opzoeken, denk niet da ze het woord snappen. Ben nog nooit zo slecht behandeld geweest echt op een boertige manier. En dit 2 keer. 4/10/2019 na een telefoontje met excuses en de vraag of we nog steeds interesse hadden werd ons toch een kijkdag aan geboden daar aan gekomen werden we ontvangen door een vriendelijke mevr. Die ons spijtig genoeg niets over het huis kon vertellen. Want ze moest eerst haar collega om informatie vragen. Aangezien dat deze dame het van haar collega heeft over gepakt. Maar als we geduld hadden kwam hare collega naar daar met andere mensen. Geef dan gewoon toe dat je ons geen rondleiding wil geven. Dus wij vertrekken daar en haar collega komt erop gereden dus wij aan de kant tussen de bosjes deze dame nam gewoon haar bocht zodat ze nipt mijn zoontje ni raakte. En dan nog eens vettig kijkt omdat we er stonden. Dus deze immo kent het woordje menselijk nog steeds niet.
zeer snel werd er een nieuwe huurder gevonden voor mijn appartement, en dit volledig volgens mijn wensen i.v.m. de screening van de mogelijke huurders
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid