facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aernoudt Brood en Banket

Aernoudt Brood en Banket

Info

Bij Bakkerij Aernoudt streven we elke dag naar de allerbeste kwaliteit en tevreden klanten. Samen met een persoonlijke aanpak vinden we dat een evidentie. Daarom zoeken we ook continu hoe we nog een stap verder kunnen gaan.

Adres: Dulle Grietlaan 9, 9050 Gentbrugge
Telefoonnummer: 09 230 25 75
Stad: Gentbrugge
Route: Dulle Grietlaan 9
Postcode: 9050



op zoek naar gerelateerd: Bakkerij Aernoudt Gentbrugge, Aernoudt Merelbeke, Bakkerij Aernoudt Lochristi, Aernoudt broodjes, Bakkerij Aernoudt Laarne, Bakkerij Aernoudt Gent centrum, Bakkerij Aernoudt gent openingsuren, Bakkerij Gent
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bakkerij Aernoudt Gentbrugge Bakkerij Aernoudt Gentbrugge 8 meter De chocoladebroodjes bij Aernoudt. Het kan gebeuren dat men bepaalde zaken van een pr...
Frituur  De Goeie Goeste Frituur De Goeie Goeste 225 meter Beste stoofvleessaus dat ik al gehad heb. Zeer lekkere frietjes en snacks. Alles was ...
The Quiet Company The Quiet Company 444 meter Quiet Company introduces visual talent to lovers of beautiful things. Original, hones...
Lielie Lielie 457 meter Speels ontwerpen op juwelen, papier en textiel
Dizein Dizein 686 meter Fantastische service en professioneel werk!!
Popomme Popomme 983 meter Altijd prachtige en lekkere taarten voor elke gelegenheid... Alleen mijn dochter is n...
Lukoil Gentbrugge Lukoil Gentbrugge 1 km Vlot bereikbaar, goede prijs en betalen via pop-up mogelijk
Zuiver op de Graat Zuiver op de Graat 1 km Beste vishandel van Gent. De mosselen zijn top! Voor Valentijn nog maar eens naar hi...
Bakkerij Bernard Bakkerij Bernard 1 km De beste plek voor verse, huisbereide, ambachtelijke broden en andere lekkernijen!
Amfore Bloembinderij Amfore Bloembinderij 2 km Heb maar 1 woord nodig om deze zaak te beoordelen ,,,,,, TOP !!!!!!!!!!!!!
Gedimat Van Vlaenderen Gedimat Van Vlaenderen 2 km Groot acortiment aan bouwmateriaal, goede prijsen
Xiaomi België Xiaomi België 2 km Xiaomi werd in 2010 opgericht door Lei Jun. Lei Jun is van mening dat hoogwaardige te...
Tinel Interieurs Tinel Interieurs 2 km Een woord vakmanschap!
Tricot de Pierco Tricot de Pierco 2 km Voor deze fijne stoffenwinkel met geweldig uitgebreide collectie kom ik graag helemaa...
C&A C&A 2 km Doen zich voor als de corona-politie.
Recensies
De chocoladebroodjes bij Aernoudt. Het kan gebeuren dat men bepaalde zaken van een product niet afwerkt door de snelheid van het proces,... Maar dit gebeurt toch al enkele maanden onophoudelijk. Ik hield eraan de chocoladebroodjes voldoende lang na elkaar bij Aernoudt te kopen om de juiste analyse te kunnen maken. Na een 3-tal maanden zo'n 3 keer per week, kan men dit vermoedelijk onder de noemer 'misleiding' categoriseren. In 80% van de gevallen was het resultaat zoals onderstaande foto's. Besparen op stijgende grondstofprijzen via misleidende technieken, ten koste van het consumentenvertrouwen.
Broodjeszaak/bakker zonder grote verrassing. Pas op, het personeel vindt het normaal om € 2,80 extra te vragen om ter plaatse te eten zonder het je te vertellen dit supplement wordt niet getoond of mondeling gezegd. Een beetje eerlijkheid kan geen kwaad!
1.55 euro voor een boterkoek die er zeer groot uitziet maar eigenlijk ´lucht´ is en waar welgeteld 2 ! mini rozijntjes inzitten....jammer. Elke keer ik er ga lijken de prijzen zijn gestegen. De kwaliteit alsmaar minder.
Net 2 broodjes aangekocht bij bakkerij op Gentbrugge. Beide broodjes gevraagd met EXTRA groenten. Geen van beide met extra groeten. De collega’s waren ook aan het praten over het werk. Heel onprofessioneel.
Geen geslaagd ontbijt en niet meer voor herhaling vatbaar. Onze bestelling v belegde pistolets klopten langs geen kanten. Sorry hé maar jullie staan daar maar te dagdromen en het verschil tussen boter en mayonaise is jullie ook niet aangeleerd. En voor zo een bakkerij moeten zeggen dat er niks bij de koffie gegeven kan worden da's een gebrek aan inspiratie.
Handig dat ze altijd open zijn... maar industrieel brood en industriele koffiekoeken, dat proef je helaas wel.
We waren er afgelopen zaterdag na de​ middag met de​ familie om vlug nog een broodje te eten, drankje en dessert. De verkoopster aan de​ kassa begon al te zuchten bij het opnemen van de​ ​bestelling omdat het volgens haar te lang duurde. Goedkoop was het ook al niet en de​ smaak was niks speciaal.
De letterlijke vertaling van 'pain au chocolat' is 'chocolade brood'. Dus als ik, "twee chocolade broodjes" bestel, zou elke bakker moeten snappen wat ik bedoel. Niet hier, want hier verkopen ze "chocolade brood". Wie de naam hiervan bedacht heeft: gefeliciteerd! U heeft het succesvol onnodig complex gemaakt. Uw bijdehante medewerker wist me te vertellen dat: "chocoladekoek" de juiste naam is. Deze bakker verwacht blijkbaar dus dat mensen zich aanpassen aan hem, en niet vice versa.
Het notenbrood is zeer lekker, alsook de koeken. Qua klantvriendelijk is er véél verbetering mogelijk; ik moest erg lang wachten omdat het personeel onderling een praatje aan het maken waren. Was bijna rechtsomkeer gegaan toen meneer toch besloot eindelijk zijn werk te doen, nl de klant bedienen. Ook de vriendelijkheid door het personeel is ver te zoeken. Groot verschil met de winkel aan de groentenmarkt in Gent. Topbediening daar!
Het chocoladebrood is er top, je krijgt er vriendelijke bediening bovenop. En o hoe vlot schuift het chocoladebrood naar binnen, daarmee gaan zij nog vele harten winnen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid