facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aendekerk Immobiliën

Aendekerk Immobiliën

Info

Bij Aendekerk Immobiliën helpen we enerzijds verkopers om hun pand te verkopen en anderzijds kopers om het passende pand te vinden en gaan we hierbij alle betrokken partijen ondersteunen tijdens het totale proces.



"Bij Aendekerk Immobiliën willen we de sleutel zijn tussen kopers en verkopers van vastgoed. We vinden het belangrijk om een pand optimaal te presenteren maar ook om de kopers en verkopers deskundig te adviseren, betrokken te informeren en behulpzaam te faciliteren. Zo kunnen we iedereen tijd, kosten, moeite en zorgen helpen besparen. Met onze grote expertise en jarenlange ervaring in de vastgoed-, bouw- en juridische wereld ondersteunen we alle betrokken partijen tijdens het totale proces. Voor ons is mensen matchen met immo nog meer dan maatwerk, maar echt meesterschap."
Adres: Venlosesteenweg 56, 3640 Kinrooi
Telefoonnummer: +3289303676
Stad: Kinrooi
Route: Venlosesteenweg 56
Postcode: 3640



op zoek naar gerelateerd: Immo Beenders, Huis te koop natterveld Kinrooi, Landbouwgrond te koop Kinrooi, Vastgoed Telen, Immo kantoren Limburg, Eveline Aendekerk, Immobilien Limburg, Suzanne Louw
Recensies
Aendekerk heeft ons gezin geholpen met aankoopadvies voor de aankoop van een woning in Ophoven. Ik kan niet anders zeggen dan zeer vriendelijke en kundige bijstand als aankoopmakelaar. In het bijzonder is de juridische expertise van Claudia een absolute meerwaarde bij het vele papierwerk dat komt kijken bij het aankopen van een Belgische woning. Ik zal Aendekerk zeker aanraden bij familie en vrienden vandaar ook deze review.
Uiteindelijk bij een andere makelaar een huis gekocht, maar ze waren erg vriendelijk. Ze namen uitgebreid de tijd voor de bezichtigingen en waren erg goed in hun communicatie. Ook konden ze veel vertellen over de woning, de gebreken en opties om ons een zo goed mogelijk beeld te geven. Duidelijke een van de betere makelaars in de omgeving.
Ik heb een appartement via Aendekerk gekocht onlangs, en het viel mij op in vergelijking met andere woningen waarop ik heb gereageerd dat ze je bij Aendekerk het gevoel geven dat je gewaardeerd wordt. Ze antwoorden al je vragen zonder probleem en regelen alles netjes. Het enige waar ik tegenaan liep is dat ik de 3d foto's van het appartement niet digitaal kon bekomen. Klein verbeterpuntje dus nog wel :-
Een folder in onze brievenbus, die ik geruime tijd heb bijgehouden, deed ons uiteindelijk beslissen om contact op te nemen met Aendekerk-Immo. Andere immokantoren die zich hadden aangeboden om met ons samen te werken waren meestal opdringerig tot zeer opdringerig. Dat was bij Aendekerk -Immo helemaal niet het geval en dit was in feite de reden om met hen in zee te gaan. Aendekerk-Immo heeft ons na het eerste contact perfect begeleid bij de verkoop van gronden. Het hele verkoopstraject was heel positief. Door raadgevingen, meestal door email-uitwisseling, maar ook door persoonlijk en telefonisch contact, werden wij perfect ondersteund. Afspraken werden heel duidelijk gemaakt en steeds stipt nagekomen. De professionele aanpak en de persoonlijke benadering zijn bij ons de grootste pluspunten. Hierdoor kunnen wij Immo Aendekerk bij iedereen aanbevelen.
We kochten een huis via Aendekerk en beslisten direct om onze huidige woning ook door Aendekerk te laten verkopen. Zowel van aan- als verkoop zijn we zeer tevreden over de service. Deze makelaar kan je altijd bellen en mails worden direct beantwoord. De onderhandelingen voor beide kopen verliepen vlot en we wisten steeds waar we aan toe waren. Onze woning werd zo snel verkocht dat we zelfs een pandwissel konden doen. In een woord: TOP!
Een zeer goede en duidelijke samenwerking! Altijd paraat voor vragen te beantwoorden en onvermoeid in het verkopen van uw huis. Kan alleen zeggen dat het een eerlijk top team is die het beste voor heeft voor koper als verkoper. Alvast een dikke merci!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid