facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ae 4 club

Ae 4 club

Info

chuyên ra những video hài hước lành mạnh

Adres:
Stad: Huy-Statte



op zoek naar gerelateerd: Port de Statte adresse, Yachting Club Huy, Port de Statte Huy, Location bateau Huy, Brasserie du port de Corphalie
Recensies
Niet een hele grote jachthaven, maar je hebt er alles! Wasmachine, douches en toiletten. Vriendelijke mensen en een heel goed restaurant! We hebben er super gegeten.
Prima jachthaven met alle voorzieningen. Goede wiFi. Prima restaurantje. Klein minpuntje: slechts 2 watertappunten. Behulpzame havenmeester. Grote supermarkt bij de brug op 2 km.
Leuk en knus haventje, via een pad langs het water ben je snel in de twee stadjes, die door de Maas gescheiden zijn.
Nette jachthaven bij Huy, zeer schappelijke prijzen en voorzien van alles wat je nodig hebt als plecansier .
Goede passanten plek vriendelijke mensen.
Goede voorzieningen, uitstekende douche.
Mooie omgeving.
Leuke jachthaven
Vertaald door Google Ik kwam hier rond 5 uur in de middag aan en vond een vrije plek. Bij het kantoor waar we betaalden, kregen we nuttige informatie. Binnen de haven is er ook een restaurant met een terras. De specialiteit van het restaurant is tapas. Om een ​​vrije tafel te hebben, is het aan te raden om te reserveren. Origineel Am ajuns aici in jurul orei 5 dupa-amiaza si am gasit un loc liber. La biroul unde am platit ni s-au furnizat informatii utile. In incinta portului se gaseste si un restaurant cu o terasa. Specificul restaurantului e tapas. Pentru a avea o masa libera, este recomandat sa faceti rezervare.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Ae 4 club met het openbaar vervoer


Gare 210 meter
144
Eglise 210 meter
127
143
144
145
146
18
98
Ruelle de la Fontaine 250 meter
103
Eglise 250 meter
127
143
144
145
146
18
98
Ruelle de la Fontaine 260 meter
103

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid