facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Advox Advocaten

Advox Advocaten

Geschiedenis

Advox is een team van advocaten die gespecialiseerd zijn in welbepaalde rechtstakken. Wij werken uiterst professioneel en proactief, hanteren duidelijke tarieven en staan in voor persoonlijk en laagdrempelig contact. Wij zorgen er steeds voor dat een specialist ter zake aan uw dossier werkt. We behandelen uw dossier bovendien zo snel mogelijk om optimale efficiëntie te garanderen. Onze nadruk ligt op adviseren, bemiddelen en onderhandelen. Indien nodig, wordt er geprocedeerd.

Heb je een vraag of wens je een afspraak te maken? Aarzel niet ons te contacteren, we helpen je graag verder.



"Advox advocaten is een team van specialisten. We werken met clusters per domein. Dankzij deze structuur zal u steeds begeleid worden door de juiste advocaat. Bovendien zorgt dagelijks intern overleg ervoor dat alle aanwezige expertise ten dienste staat van uw dossier.We werken professioneel en proactief, hanteren duidelijke tarieven en staan in voor persoonlijk contact. Waar nodig en in samenspraak met u doen we beroep op andere experten psychologen, geneesheren, bouwexperten, verkeersdeskundigen, ….Zo overstijgt onze aanpak het strikt juridische. We zoeken naar een integrale oplossing van uw probleem."
Adres: Bredabaan 652, 2930 Brasschaat
Telefoonnummer: (03) 650 05 60
Stad: Brasschaat
Route: Bredabaan 652
Postcode: 2930


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Advocaat Heinen, Advocaat familierecht Brasschaat, Beste advocaat familierecht Antwerpen, Advocatenkantoor Antwerpen, Advocatenkantoor Amerikalei, Advocaat reizen, Advocaat familierecht Brecht, Advocaat scheiding Antwerpen
Recensies
helaas, weer de zoveelste haai, deze met een grote rugvin. je staat buiten na een gesprek van 15min, weet nog minder dan je kwam en een rekening te betalen. Uiteraard sprak je met de jonge stagaire, die wel eens een kwade brief zal sturen na de betaling en case closed. Waarom schrikken deze mensen van hun kwalijke naam?
Erg tevreden over de hulp en de ondersteuning van Advox. Ze reageerden snel in berichtgeving en waren to-the-point. Hartelijk dank.
Onbekwame medewerkers, gebrek aan proactieve communicatie naar de klant, de weinige communicatie was warrig en tegenstrijdig. En als klap op de vuurpijl - na het verliezen van het dossier - niet toegeven van hun gemaakte fouten. Heel frustrerend en intriest verloop.
De begeleiding die je krijgt bij Advox is niet alleen professioneel maar ook heel menselijk. Alles wordt duidelijk gecommuniceerd en je kan je met een gerust hart door Meester Heeman en zijn collegas laten verdedigen.
Heel tevreden van behandeling. Zeer professioneel. Direct contact en steeds beschikbaar bij dringende vragen.
Zeer te vrede over de Advocaten van Advox! Zeker aan te raden om één van deze Advocaten te gebruiken om je zaak te verdedigen..
Uitstekende juridische bijstand - Zeer tevreden! geslaagde resultaat
Stellen zich boven de wet. Oppassen dus! Zelfs deze ene ster is verplicht en dus zeker niet gegeven door mij! Baai haai...je gaat zeker nog eens tegen de lamp lopen. Al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaalt hem wel.
Voor schadedossiers kun je best op een ander gaan ze gaan me al 2 weken terug bellen nog niet gebeurd een antwoord op een mail is ook teveel gevraagd
2 x gebruik gemaakt van hun diensten. Professionele en nuchtere aanpak, snelle respons, zeer goed bereikbaar. Overdracht van dossierkennis tijdens vakantie...vlekkeloos. Op alle gebied super tevreden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid