facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Advocatenkantoor Thierry Vranken

Advocatenkantoor Thierry Vranken

Info

Dynamisch advocatenkantoor te Maasmechelen waar klantvriendelijkheid en vlotte communicatie hoog in het vaandel worden gedragen.

Adres: Dwarslaan 22, 3630 Maasmechelen
Telefoonnummer: 0488/069094
Stad: Maasmechelen
Route: Dwarslaan 22
Postcode: 3630


Recensies
Zeer tevreden! Alles werd snel opgevolgd door haar en als ik een vraag had kreeg ik zeer snel een antwoord. Speelt kort op de bal en laat er geen gras over groeien. Communicatie was gewoon top!
Zeer tevreden over het werk van Kelly! Open en eerlijke communicatie, betrouwbaar en volgt de zaken vlot op met de nodige empathie!
Doet zeer goed haar werk, als je haar een vraag stelt krijg je zeer snel een heel duidelijk antwoord terug. Breng je haar op de hoogte van tussendoorse feiten, ook daar maakt ze snel werk van. Zeer tevreden van Haar
Wat kan ik anders zeggen dan Super advocaat. Rustig, vriendelijk, luistert naar je problemen, zeer makkelijk bereikbaar. Legt alles zeer goed uit en zoekt samen naar de beste oplossingen. Zonder hem was het zeker een stuk erger geweest. Veel beter dan mijn initiële advocaat, die niet luisterde, mij alleen maar vertelde wat mijn plichten waren en kosten en niet mijn rechten. Ben zeer blij dat ik uiteindelijk bij Thierry ben terecht gekomen. Kan hem alleen maar aanraden. Top.
Beste advocaat die er is! Super snelle service!
Neemt niet eens de tijd om terug te bellen!!!!!
Super advocaat, luistert naar je problemen. Neemt zijn tijd om je de beste kwaliteit van service te geven. Neemt alles goed met je door zoekt mee naar oplossingen.
Ze heeft valse beloftes gemaakt over de zaak waardoor wij nu meer geld kwijt zijn dan voorheen.
Super uitleg gekregen de 1 ste consultatie. Ik raad hem ten zeerste aan voor iedereen. Top
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid