facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Advocatenkantoor Nadine Maes

Advocatenkantoor Nadine Maes

Info

Advocatenkantoor met specialisatie in strafrecht (zowel voor dader als slachtoffer) en verkeersrecht.
Voor meer inlichtingen, neem vrijblijvend contact op:
✆ 0477 77 89 23

Geschiedenis

Advocatenkantoor Nadine Maes wordt bezield door Nadine Maes, die zich sinds de oprichting van het kantoor heeft toegelegd op het strafrecht in al haar facetten. Mr. Maes pleit geregeld voor de diverse rechtbanken en Hoven van Assisen voor daders en slachtoffers.

Het kantoor staat garant voor een optimale behartiging van de belangen van haar cliënteel, dat bestaat uit particulieren, openbare besturen en ondernemingen.

De voorkeurmateries van het kantoor gaan uit naar het strafrecht, verkeersrecht, familie-en echtscheidingsrecht, huurrecht en aansprakelijkheidsrecht.

Ook andere dossiers worden door het kantoor behandeld, desgevallend in samenwerking met andere gelijkgestemde advocatenkantoren in binnen- en buitenland.

Adres: Kalkstraat 45, 9100 Sint-Niklaas
Telefoonnummer: 32477778923
Stad: Sint-Niklaas
Route: Kalkstraat 45
Postcode: 9100


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid