facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Advocatenkantoor Hageland

Advocatenkantoor Hageland
"Landelijk kantoor met drie advocaten die beslagen zijn in de diverse takken van het recht."
Adres: Kraasbeekstraat 41 , Tielt-Winge 3390, BE
Telefoonnummer: 016 63 15 53
Stad: Tielt-Winge
Route: Kraasbeekstraat 41
Postcode: 3390


Openingstijden

Maandag: 08:30-17:30
Dinsdag: 08:30-17:30
Woensdag: 08:30-17:30
Donderdag: 08:30-17:30
Vrijdag: 08:30-17:30


op zoek naar gerelateerd: advocatenkantoor beeken, advocaat vreemdelingenrecht, advocaat tielt winge, advocaat vreemdelingenrecht leuven, advocaten regio aarschot, burgemeester tielt winge
Recensies
Update: ZIE FOTO HIERONDER VOOR HET VONNIS VAN DE RECHTBANK [Oppassen met e-mails te sturen naar dit kantoor. Vragen voor afspraak = betalen] Voor een zaak, heb ik een paar advocatenkantoren gecontacteerd waaronder Hageland, Wim Goosens. Moeilijk bereikbaar via telefoon en te laat antwoorden via e-mail. Geen afspraak kunnen maken en uiteindelijk de zaak gewonnen via een andere kantoor en met minder dan €200. Ik heb mr Goosens telefonisch gecontacteerd, omdat die geen tijd had kon hij niet zeggen als hij me kon helpen, dus ik moest een e-mail sturen. Zo heb in gedaan en wat ik kreeg was een bedrag dat ik moest betalen en een contract te tekenen. Ik heb dan een andere e-mail gestuurd en vroeg ik voor wat dat ik dat bedrag moest betalen en of we ten minste een afspraak maken. Nooit het contract, akkoord met samenwerking, getekend. Ik kreeg twee dagen later, ik had al een andere advocaat, een antwoord maar nog altijd geen afspraak en geen uitleg of hij mijn zaak kan behandelen, enkel een vraag voor betaling. Een paar maanden later krijg ik een ‘Oproeping in verzoening ereloon’ van Hageland van €294,03. Ik dacht dat het een vergissing was dus ben ik naar de rechtbank geweest en alles uitgelegd aan mr Goosens en de rechter. Guess what: er waren minstens 3 andere mensen meeste oude mensen en anderstaligen die voor zelfde reden in de vrede rechter in Aarschot zaten. Dat kan zijn dat die soort zaken vaak gebeuren met oneerlijke mensen/advocaten maar dit moet echt stoppen. Mocht het toch een vergissing zijn kon Hageland cvoa me contacteren i.p.v. een onnozele reactie te plaatsen op deze review!
Advocaat Rudi Beeken is medeplichtig aan verzuim van valsheid in geschrifte als ook het beslag op mijn woning met een authentieke acte die nooit ondertekend is bij Notaris Jean Halflands te Lubbeek. Ik had gevraagd om een onderzoeksrechter te contacteren maar dat wilde hij niet doen. Ne corrupte paljas is het !!! Gewoon buiten blijven !!!! Ik begrijp ni da zo iemand burgemeester kan worden.
Geachte Soroush Qanawizian, Ik ben deontologisch verplicht om een overeenkomst advocaat-cliënt te laten ondertekenen en volg daartoe het model van onze balie. De tijd die in het dossier gestoken werd, werd in een gedetailleerde timesheet opgenomen. U heeft nooit enige opmerking gemaakt omtrent de in uw dossier geïnvesteerde tijd. Ik beantwoordde uw mails steeds dezelfde dag nog en éénmaal de dag nadien! Dat ik u bij het eerste telefonisch contact geen antwoord kon bieden, was niet omdat ik geen tijd had, maar omdat ik de beslissing waaromtrent u vragen had niet doorheen de telefoon kon lezen, reden waarom u ze mij moest doormailen. Ik verzocht u op telefonische wijze een afspraak te beleggen met ons kantoor, doch dit heeft u nooit gedaan. U betaalde evenmin de gevraagde provisie. Wij doen ongeveer één keer per jaar oproepingen in verzoeningen wegens onbetaald ereloon en roepen dan iedereen op dezelfde zitting op. Het is logisch dat er dan een drietal mensen aanwezig waren. De rest betaalt wél ons ereloon... Met vriendelijke groet, Wim Goossens Advocatenkantoor Hageland cvoa Doordat Google-review een Google-mailadres vraagt, heb ik dat van iemand anders geleend om deze reactie te kunnen posten.
Degelijk kantoor zonder meer.
De juiste mensen op de juiste plaats.
Heel vriendelijk mensen
Zeer goede advocaat
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid