facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Advocatenkantoor Goris & Van Herck

Advocatenkantoor Goris & Van Herck

Info

Advocatenkantoor Goris&Van Herck heeft een team vastberaden, ervaren en gemotiveerde advocaten die u bijstaan tijdens onderhandelingen, voor de rechtbank, bij bemiddeling. Kwaliteitsservice voor de ondernemer en particulier. Gespecialiseerd op uw maat.

Geschiedenis

Juridische bijstand voor ondernemers en particulieren.



"Advocatenkantoor Goris & Van Herck is een team van vastberaden, ervaren en gemotiveerde advocaten die zich heeft gespecialiseerd in ondernemingsrecht, vastgoedrecht, incasso, bemiddeling, sociaal recht, successieplanning, familierecht, strafrecht en jeugdrecht. Het kantoor is gevestigd in Tremelo, op de kruising tussen de Leuven, Mechelen en Turnhout. Mr. Christiaan Goris is oprichter van het advocatenkantoor. Hij is licentiaat rechten, gegradueerde fiscale wetenschappen, volgde een opleiding bemiddeling in burgerlijke en handelszaken, geeft les aan makelaars onroerende goederen en is curator van onbeheerde nalatenschappen. Mr. Tessa Van Herck is licentiaat rechten en volgende een bijzondere opleiding in sociaal recht en jeugdrecht."
Adres: Baalsebaan 183, 3128 Tremelo, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 016/53.53.94
Stad: Tremelo
Route: Baalsebaan 183
Postcode: 3128


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Goris advocaat
Recensies
Zeer bekwaam en een zeer professionele werking .
Zeer capabele en aimabele medewerkers. Een echte aanrader!
Ze deden goed hun werk waar sommige te lui voor zijn
Goed gelegen, rustig, goede parking.
Zeer bekwame vakmensen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid