facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Advocaten GHYS

Advocaten GHYS

Info

‘Advocaten Ghys’ behandelt een brede waaier aan rechtsmateries. Onze advocaten zijn gepassioneerd en gewapend met de nodige expertise en ervaring.



"Advocaten Ghys & De Coster behandelt een brede waaier aan rechtsmateries. Onze advocaten zijn gepassioneerd door hun vak, gewapend met de nodige expertise. Door onderling samen te werken vergroten we deze expertise, met steeds het belang van onze cliënten voor ogen.U kan ons contacteren op [email protected] of op het telefoonnummer 051/79.11.49Wij helpen U graag verder. U bijstaan, onze zaak!"
Adres: Regentiestraat 7, 8760 Meulebeke
Telefoonnummer: 051/79.11.49
Stad: Meulebeke
Route: Regentiestraat 7
Postcode: 8760


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Advocaat - Bemiddelaar Ilse Verkindere Advocaat - Bemiddelaar Ilse Verkindere 911 meter Mijn ervaring met het Verkindere Advocatenkantoor was zeer positief. Ze waren betrokk...
Recensies
Ik kan dit kantoor alleen maar aanraden. Meester Ghys en meester De Coster zijn zeer professioneel en gepassioneerd! Ik kon geen betere advocaten wensen!
Nooit meer!!! Na een uitgebreide bespreking van mijn situatie bij het aanvragen van een vergunning voor het bouwen van fotovoltaïsche panelen op de grond. Tegelijkertijd heb ik meermaals benadrukt dat als ik geen toestemming krijg, ik deze zaak niet wil voortzetten. De zaak was duidelijk, want ik heb alle bezwaren van de gemeente voorgelegd. Ik dacht dat ze een juridische oplossing zouden vinden. Mevrouw Melissa stuurde alleen mijn schetsen naar de gemeente, die ik haar ter verificatie heb gestuurd. Verschillende e-mailuitwisselingen meldden dat er geen kans was om toestemming te krijgen. Ik heb ze € 680 betaald, ze hebben niets opgelost. Ik ben op dezelfde plek als voorheen, alleen ben ik € 680 kwijt. Dit bedrijf is niet van plan u te helpen, wat voor hen belangrijk is, is het aantal e-mails en documenten dat naar de gemeente wordt gestuurd, ongeacht de uitkomst van de zaak. Ze kennen het bouwrecht niet, of ze wisten in het begin dat ik kansloos was, ze konden makkelijk geld aan mij verdienen. Ik heb meerdere keren geschreven dat als ik deze zaak niet win, ik niet verder wil. Pas na ruim een ​​maand kreeg ik een factuur voor betaling, ondanks mijn verzoek om snellere verzending tijdens hun zinloze tussenkomst. Op de vraag waarom ze zo duur waren, antwoordden ze: "Alle services die allemaal op de factuur staan zijn uitgevoerd op uw verzoek, dus ze zullen moeten worden geretourneerd" Positieve feedback hierop komt van mensen die 1 beoordeling in hun account hebben opgegeven . Laat je niet meeslepen in hun spellen met je geld. Winst is voor hen het belangrijkste!
Het enthousiasme en de gedrevenheid waarmee Veronique en de andere teamleden zich inzetten voor het kantoor en hun cliënten is ontzettend groot! Ik weet dat ze zich ook wekelijks bijscholen op zoveel verschillende domeinen. De betrokkenheid bij hun cliënten is bewonderenswaardig. Topkantoor!
Een echte aanrader. Bedankt aan meester Ghys en meester De Coster voor hun professioneel werk! Ze zijn altijd heel vriendelijk en kennen hun vak. Top advocaten!
Ik kan alleen maar tevreden zijn na mijn ervaring met dit advocatenkantoor. Sterk kantoor met een grondige en doortastende aanpak van je dossier. Bedankt!
Zetten hun tanden in een zaak en laten niet los. Betrokken en professioneel.
Heel vriendelijk en behulpzaam. Een echte aanrader!
Excellente & professionele aanpak!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid