facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Advocaat Vanessa Hermans

Advocaat Vanessa Hermans

Info

Advocaat Vanessa Hermans in Merchtem is gespecialiseerd in familierecht, jeugdrecht, vastgoedrecht en schuldbemiddeling.

Adres: Brusselsesteenweg 91A, 1785 Merchtem
Telefoonnummer: 0476288545
Stad: Merchtem
Route: Brusselsesteenweg 91A
Postcode: 1785


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Braem Advocatenkantoor Braem Advocatenkantoor 812 meter Braem Advocatenkantoor legt zich voornamelijk toe op ruimtelijke ordening en stedenbo...
Recensies
0 sterren zou geschikter zijn voor deze advocate. Besteeld mensen aan de lopende band.
Eigenlijk verdient ze GEEN ster. Deze is gewoon niet te vertrouwen. Na het geld ontvangen te hebben laat ze gewoon niets meer van haar horen. Ze beantwoord geen telefoons,belt ook niet terug. Beantwoord geen mailtjes alsook geen sms berichten Ze is de titel ADVOCATE zelfs niet waard. Bij deze zoek jullie een goede advocate want deze zorgt ervoor dat je alsnog opzoek moet gaan naar een andere advocaat.
Advocaat Vanessa Hermans is een uitstekende advocaat. Ze beheert haar dossiers meesterlijk. Ik had haar meerdere keren nodig op verschillende gebieden, ze kwam telkens als winnaar uit de bus. Ik raad het aan met mijn ogen dicht!!!
Voel me enorm opgelicht door deze advocaat. Na het betalen van een enorm bedrag aan voorschot heb ik 7 maanden lang niets meer gehoord. Mijn berichten, telefoontjes en mails werden onbeantwoord. Het bizarre is dat ik na het zoeken van een nieuwe advocaat te horen heb gekregen dat vele cliënten van Hermans naar andere advocaten overstappen omdat zij zowat al haar cliënten in de kou laat staan. Ongehoord en schandalig.
Schertsfiguur, zou moeten gesanctioneerd worden door de stafhouder. Beliegt mensen dat een simpel smsje verjaring zou stuiten,terwijl dit niet zo is, laat dan alles doorsturen om niks meer van zich te laten horen. Heeft zelfs het fatsoen niet om f2f te zeggen dat ze zaak niet wil behandelen. Gestampte boerin, meer is het niet.
Deze oplichter is snel om geld te vragen aan haar klanten voor een dossier! maar ze onderneemt geen enkel actie , beantwoord geen berichten en oproepen !
Zeer correcte advocate. Staat voor haar cliënten, goede opvolging van haar dossiers, mails super snel beantwoord, kortom zeer goede ervaringen mee!
Neemt dossiers aan om deze dan vervolgens niet correct op te volgen en laat de mensen aan hun lot over. Hoe kan het zijn dat ik van het OM dien te vernemen dat de zaak werd geseponeerd en deze advocaat compleet uit de lucht komt gevallen en geen idee had van de stavaza. 600€ weg!
ik vind het niet eerlijk dat mensen 1 ster geven , Uit ervaring kan ik zeggen dat zij -5 sterren verdient
Super advocate , altijd goed advies en oplossingen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid