facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Advocaat Klara Helsen

Advocaat Klara Helsen

Info

Troeven:
-Snelheid en betaalbaarheid
-Efficiënte communicatie
-Onmiddellijke beschikbaarheid voor cliënteel
-Pragmatische aanpak en betrouwbaarheid



"Snelheid en betaalbaarheidEfficiënte communicatieOnmiddellijke beschikbaarheid voor cliënteelPragmatische aanpak en betrouwbaarheid"
Adres: Interleuvenlaan 4, 3400 Landen
Telefoonnummer: 0496/473999
Stad: Landen
Route: Interleuvenlaan 4
Postcode: 3400


Recensies
Sinds meer dan 6 jaar ben ik klant bij meester Helsen. Behalve de uitstekende dienstverlening zijn de vasthoudendheid, de betrokkenheid en de ervaring ongeëvenaard. Ik kreeg de kans om mee te werken aan het dossier wat mijn betrokkenheid nog verbeterde. Meester Helsen denkt niet alleen vooruit, maar doet ook de risicoanalyse en blijft er altijd eerlijk en open over. Erg fijn ook dat ze zowel ‘s avonds als in de weekenden bereikbaar was wanneer het soms eens echt dringend was. Het échte werk heb ik in de rechtszaal zelf mogen ervaren. Zeer sterke pleitster met een ongeziene dossierkennis. Topadvocaat voor mij. Ik ben haar zeer dankbaar, want ik had nooit gestaan waar ik nu sta zonder haar hulp. Dit was een ingewikkeld en groot dossier dat ik niet iedereen zou toevertrouwen.
Top advocate. Staat je met raad en daad bij.
Zeer correct en uiterst professionele advocate.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid