facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Advies.DeCock

Advies.DeCock

Info

algemene elektriciteitswerken
zelfbouw elektriciteit
verlichting + lichtstudie
domotica Teletask

BE0848.093.071



"Koen De Cock een elektricien? JA!We zijn gestart vanuit het doel om de doe-het-zelver bij te staan en te adviseren in hun elektriciteitswerken. Samen met de klant een team vormen op én naast de werf, dat was onze core business. Met de tijd kwam de vraag ook om volledige elektriciteitswerken uit te voeren.Lichtplannen opstellen volgens de wensen en budget van de klant, nemen wij graag mee in ons takenpakket als elektricien.Onze interesse groeide tijdens de jaren verder naar domotica.Van elke woning een comfortwoning maken, dat is ons motto. De mogelijkheden zijn eindeloos: bewegingsdetectie, dimmen van verlichting, bediening op afstand…Aarzel niet om ons vrijblijvend te contacteren voor meer informatie.GroetenKoen De Cock"
Adres: Passiedreef 314A, 9990 Maldegem
Telefoonnummer: +32468125571
Stad: Maldegem
Route: Passiedreef 314A
Postcode: 9990


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stroom Stroom 5 km
Recensies
Heel goed ervaring met Koen. Een echte vakman met professioneel advies en perfectionist in uitvoering.
Samen met Koen hebben we de elektriciteit in onze woning gerenoveerd. Zeer tof om samen te werken en altijd goede adviezen en tips van een echte vakman. Steeds stipt en correct. Bedankt, Koen! We zouden opnieuw voor u kiezen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid