facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Adventure Valley Durbuy

Info

Adventure Park - Kayak - VTT - Teambuilding - Escape Room

Geschiedenis

Dans le plus grand parc aventure de Belgique, les activités outdoor peuvent être pratiquées en famille, entre amis, avec votre club de sport ou seul. Pour un événement sur mesure, les sociétés contactent notre département Events.

Pour le logement, l'offre est variée : du véritable tipi indien au douillet chalet en passant par les maisons de vacances. Avec un choix de logements de 6 à 63 personnes pour un total de 600 lits, tout le monde y trouvera son bonheur. A partir du 1er juillet nouveau un tout nouveau parc aventure va voir le jour avec activités à volonté.

In het grootste avonturenpark van België, kunnen outdoor activiteiten beoefend worden in familieverband, met vrienden, met uw sportclub of alleen. Voor een evenement op maat kunnen bedrijven onze afdeling events contacteren.

Voor het verblijf is het aanbod gevarieerd: van de echte indiaanse tipi over de behaaglijke chalet tot de vakantiehuizen. Met een keuze uit verblijfsmogelijkheden gaande van 6 tot 63 personen met een totaalcapaciteit van 600 bedden, zal iedereen er wel zijn gading vinden.
Vanaf 1 juli opening van het adventure park met onbeperkt activiteiten.

In the largest adventure park in Belgium outdoor activities can be done with the family, among friends, with members of your sport club or on your own. For an event made especially for your society please contact our events departure.

For the accommodation the offer is varied : you can choose between a real tepee, a warm chalet or a holiday home. Everybody will enjoy his stay thanks to a choice of accommodations for groups of 6 to 63 people with 600 beds.
On 1st July opening of our new adventure park with all the activities at will






"Le plus grand parc d'aventure de Belgique proposant un panel d'activités intérieures & extérieures pour petits & grands à deux pas de la plus petite ville du monde."
Adres: Rue Rome 1, 6940 Durbuy
Stad: Durbuy
Route: Rue Rome 1
Postcode: 6940


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 20:00
Zondag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: adventure valley durbuy glamping, durbuy adventure tipi, durbuy adventure kayak, durbuy adventure speeltuin, durbuy adventure quad, durbuy adventure challengerparcours, durbuy adventure chalet, adventure park ardennen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Mooie plek voor een dagje uit. Klimmen, Mountainbiken etc. Ook binnen zijn er leuke dingen te doen. Bowlen, Lasergamen. Alles ziet er netjes en verzorgd uit. Helaas is de entree in twee verschillende prijsklassen ingedeeld. Voor twintig euro per persoon extra mag je ook de tokkelbaan doen en nog twee andere echt activiteiten. Persoonlijk vind ik weg jammer. Ik zou graag willen zien dat één prijs komt en dan toegang tot alles.
Zeer leuke plaats om eens een namiddag door te brengen met de kinderen. Grote ruime parking voorzien. Er is ook een ruim aanbod van activiteiten. Zelf hebben we het enkel bij bowling gehouden. De bowling zelf was relatief proper al de rest was netjes en onderhouden. Alleen de prijs viel wel een beetje tegen daarom ook maar 4 sterren. Was wel leuk om eens een bowling te zien zonder animaties van uit de jaren 80 als je een strike of dergelijke gooit. En het personeel was ook vriendelijk en behulpzaam zeker een aanrader.
Mooi park, goed georganiseerd, maar wel prijzig. Hebben een Fly pass 55 eurogenomen omdat we de Zip line en de Free fall anders niet konden doen. Begeleiding vaak allemaal jongeren, maar wel kundig en geduldig. Ondanks het feit dat we midden in het hoogseizoen zaten niet al te druk en geen lange wachttijden. Wij vonden de via Ferrata en de Free fall het leukste de kinderen Fast Tag. Volgende keer weer!
Mooi aangelegd park waar voor iedereen wat te doen is. Wij zijn wezen kayak varen. Je wordt met een pendelbus gebracht naar de locatie. Mooie locatie in centrum van Barvaux. Tocht van 4 km was voor ons voldoende gezien de drukte. Algemene nadruk van park in schoon, duidelijke bewegwijzering en vriendelijk personeel.
Bezocht met een groep gespreid over 2 dagen, dag 1 adventure pass gekocht. Klimmuur tegen rotswand was uitdagend en zeer leuk ook nog de speleologie grot gedaan. Vervolgens het klimbos bezocht, dit is minder uitdagend en perfect te doen voor kinderen. Hier was het wel te druk waardoor je regelmatig moest wachten. De bigslide is ook leuk. Dag 2 indoor pass, lazershoot was leuk maar er waren ook andere groepen die tegelijk speelde en dit hinderde af en toe je eigen spel. Wel aan te raden om met kleinere groepjes 'free for all' te spelen en niet in aparte teams. Fast tag was fantastisch, eerst enkele escaperoom achtige puzzels en daarna 2 fysieke ruimtes waarin je met je polsbandje zo snel mogelijk de tagreaders moet aan tikken om zo punten te verzamelen. Zeer vermoeiend maar leuk. Uitbollen met de bowling was welgekomen. Ook 2x gegeten, niet overdreven duur. Kwaliteit was best goed. Zeer geslaagde 2 dagen.
Kids Adventure gedaan met 2 kinderen van 3j en 5j. Was heel leuk. Wandelroute over park met tussentijds opdrachten speurtocht. De hond mocht in het gehele park mee gaan! Smiddags gegeten in Bar Bru, lekker. Veel schaduw om te zitten, speeltuin wel ik de zon.
Halloween in Adventure Valley! Super leuk gedaan. Je loopt een route door t park. Je kan kiezen om Scary Places te bezoeken met verschillende gradaties hoe eng t zal zijn. Aan het einde kan je nog binnen spelen en zijn er verschillende eet en drink gelegenheden.
Het was een regenachtige dag, en dus coir de binnen attracties super druk. Mensen raakte helemaal in paniek. Maar goed. Ons kind heeft lekker kunnen spelen in het binnen speelparadijs. Perfect voor de kleintjes.
Leuke ervaring en uitdagingen kunnen doen. We waren er met halloween en hadden savonds ook gedaan met de haloweentocht. Deze wacht heel mooi verlicht en versierd maar niet beangstigend.
Leuk park! Zodanig groot en veel te doen dat we niet alles op 1 dag konden doen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid