facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Adventure Valley Challenge Park

Adventure Valley Challenge Park
Adres: chemin pedagogique, 6940 Durbuy, België
Telefoonnummer: 086 21 28 15
Staat: Waals Gewest
District: Luxemburg
Stad: Durbuy
Route: chemin pedagogique
Postcode: 6940


Recensies
In dit park hebben wij de kajak gedaan. Eerst ga je op een busje naar het vertrek. Dan krijg je jouw kayakboot en een vest. Wij hadden veel reserve kleren en spullen mee. Maar het tonnetje was veel te klein om dit in te doen. Dus minpunt = het tonnetje. Het kajakken was soms moeilijk omdat er weinig stroming was. Mooie omgeving.
Super coole beleving om in een grot te gaan , het klimpark was glad vanwege de regen dat was soms lastiger. Jammer dat de lange kabelbaan en parkour 3 kapot zijn.
Dit was met schoolreis een leuke activiteit, alleen was er veel wind en regen. Ook waren er veel ziplines. Er us ook een kleine wandeling met 2 hangbruggen en een steile berg.
Twas niet open :
We hebben deze keer op de greenfield geweest en dit was ook wel de moeite. Leuke vakantie sfeer. Zeer goed georganiseerd. Vanuit de greenfield hebben we escape room, de challence climb en Kayak gedaan. Alle 3 de moeite, enkel Kayak was een korte route door het tekort aan water. Tijdens de middag een zeer lekkere bbq. De kinderen hebben ook gezwommen. Beachvolley, ping pong en darts gespeeld. Top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid