facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Advenso

Advenso

Info

De specialist voor uw zonnepanelen en zonneboilers.
Ondernemingsnummer: BE 0887 165 661

Geschiedenis

Uw zonnepanelen onze specialiteit!



"We zijn sedert 2007 actief in het plaatsen van hernieuwbare energie installaties. Jaarlijks worden er 4.000 installaties geplaatst bij particulieren, kleine en middelgrote bedrijven."
Adres: Gistelsteenweg 475C, 8490 Jabbeke
Telefoonnummer: 050 70 34 33
Stad: Jabbeke
Route: Gistelsteenweg 475C
Postcode: 8490


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Advenso klachten, Gistelsteenweg 475 8490 jabbeke, Advenso trustpilot, Zonnepanelen, Advenso warmtepomp, Advenso airco, Zonnepanelen Brugge, Thuisbatterij op bestaande zonnepanelen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
SUNO by Meyns - Dossche SUNO by Meyns - Dossche 1 km Deskundig advies. Mooie winkel
Recensies
Beste, Onze zonnepaneleninstallatie is geplaatst en wij zijn ZEER tevreden over Uw personeel en over de plaatsing!!! Deze mannen zij duidelijk op elkaar ingespeeld, het is een plezier om hen te zien werken! Hier bij ons zeggen ze: het is leutig om goed te kunnen werken! Vriendelijke groeten, Daniël en Rita.
Gezien de drukte waren we aanvankelijk tevreden met de vooropgestelde timing van plaatsing en keuring. De zonnepanelen werden snel en op het afgesproken moment geplaatst. Ook de keuring werd vlot ingepland. Tot daar waren we tevreden van Advenso. Echter nadat de installatie werd afgekeurd, werden we door Advenso in de steek gelaten. Klantenservice is onbereikbaar en de fout zou, zogezegd, bij onze woning liggen. Dit klopt niet en wij verwachten zo snel mogelijk door jullie gecontacteerd te worden om dit op te lossen. Gezien wij via telefoon en mail geen respons krijgen, moet het dan maar via deze weg... Bedankt om dit ter harte te nemen en snel te reageren.
Onze installatie werd afgekeurd omdat er een stroomwisselaar werd geplaatst ipv een remautomaat en 2 kabels die niet conform werden aangesloten. Wij proberen sinds eind oktober Advenso zowel telefonisch als via mail te contacteren. Lukt niet. Het risico dat we onze aanvraag voor de premie dit jaar als maar kleiner wordt. Wij kunnen ook geen vergoeding krijgen voor het injecteren omdat de installatie niet conform is en de netbeheerder onze aansluiting van zonnepanelen niet aanvaard. Ik heb een slecht voorgevoel dat Adverso het bij Advenso vierkant draait. Zij werken met buitenlandse onderaannemers die het Nederlands niet machtig zijn terwijl er op hun balans van vorige een loonkost stond van meer dan 1 miljoen euro?????? Ook een artikel gelezen in HLM dat er reeds 3 maal in hun bestelwagens wordt ingebroken. Op de foto in de krant stond er logo op van Advenso. Wij hebben nooit een bestelwagen van Advenso gezien. Steeds witte bestelwagens. Ik raad mensen af om nog een bestelling te plaatsen bij Advenso
Update: intussen is het probleem opgelost. Bijzondere dank aan de technieker in kwestie die onze installatie ook geoptimaliseerd heeft. Sterretje bijgezet. --- Destijds op zich wel tevreden van de plaatsing maar vandaag, ruim een jaar later, niet tevreden van de service. Er is een probleem niet de schuld van Advenso, wel van de fabrikant en een afspraak maken voor een herstelling blijkt onmogelijk. De dienst planning telefonisch contacteren resulteert in de boodschap dat je moet mailen en dan is het radiostilte. Al meermaals opnieuw gemaild om te vragen wanneer er nu contact opgenomen wordt om de afspraak te maken! maar tevergeefs. Jammer. En intussen is ons rendement niet wat het moet zijn, spijtig in deze tijden. Ik ben benieuwd wanneer het opgelost zal raken.
Aanbevolen via de groepsaankoop. Na enkele weken worden we ineens zeer agressief gebeld en gemaild. Afspraak vastgelegd, voor welk ik van thuis blijf werken. De sales persoon komt gewoon niet opdagen, zonder te verwittigen. De klantendienst antwoordt niet. Hun email werkt niet meer. Na mijn telefoontje naar zijn gsm komt die Sales doodleuk aanbellen met halfuur vertraging. Dit is normaal zegt hij verontwaardigd zonder een woordje excuus, want hij is “de ganse dag op de baan”. Mega-onprofessioneel. Edit: jullie hebben wel degelijk mijn email adres in jullie database, alsook mijn gsm nummer omdat jullie me heel veel gebeld en gemaild hebben. Jammer dat jullie 'pronto' reageren op een publieke review, ipv op jullie telefoons en mails.
Onze installatie werd afgekeurd en daar staan we dan. Geen telefonisch contact mogelijk en ik heb waarschijnlijk al meer dan 30 mails gestuurd. Ook werden ons inloggegevens beloofd waar wij de werking van de zonnepanelen op kunnen zien, niets gekregen, ook al herhaaldelijk vermeld in mijn mails. Achter onze premie kunnen we nu wel fluiten want waarschijnlijk gaat iedereen algauw in verlof. Ook moeten deze wettelijk gezien gekeurd worden binnen 6 maand na installatie. Hopelijk krijgen we geen boete of ik steek hem zeker in hun brievenbus.
De communicatie en dienst na verkoop bij deze firma is rampzalig slecht. Meer dan 3 maand geleden een technisch probleem gemeld en tot op heden geen actie ondernomen door de firma om dit probleem op te lossen. Als je hun 10 emails stuurt mag je tevreden zijn als er misschien op 1 antwoord komt. Niet mee in zee gaan is de boodschap!
Jullie hebben vorige week onze installatie geplaatst in opdracht van Sungevity. Bij deze willen wij de plaatsers een dikke pluim geven. Zij waren klantvriendelijk, werkten zeer professioneel en de afwerking was top. Vandaag heeft de keuring plaatsgevonden en er waren geen opmerkingen. Bedankt Mariman Laureys Moerheide Hamme
Al 4 maanden geen enkele reactie omtrent mijn installatie. Die "zeker in 2022 geplaatst zou worden". Enkel bij verkoop staan ze uiteraard klaar om nog meer mensen in de val te lokken. Ik krijg daar na lang aandringen de melding dat er geen mail of telefoon beantwoord wordt!? M a w een compleet gebrek aan professionalisme. Absolute afrader
Installatie van onze warmtepompboiler is goed gedaan. Helaas is de dienst voor en na verkoop heel slecht in communicatie. Ze zijn telefonisch niet bereikbaar en antwoorden niet op mails. Ik wacht al 2 maanden op een document om premie aan te vragen. Helaas.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid