facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Adriaensen Speciaalzaak Gezelschapsspellen

Adriaensen Speciaalzaak Gezelschapsspellen

Info

Adriaensen Speciaalzaak Gezelschapsspellen

Geschiedenis

Adriaensen Speciaalzaak Gezelschapsspellen specialiseert zich in het betere gezelschapsspel. In onze winkel vindt u meer dan 1900 titels. On assortiment bevat spellen voor de allerkleinsten, om met de hele familie te spelen en voor de spellenliefhebber. U vindt bij ons heel wat geïmporteerde Engelse, Duitse en Franse spellen.

Ook de “War-gamer” zal zijn gading vinden tussen onze oorlogssimulatie spellen!

Neem gerust een kijkje op de website, waar u het volledige assortiment kan raadplegen, of kom eens langs in onze toonzaal, waar wij u met raad en daad bij staan.

http://adriaensen-speciaalzaak.be/

Adres: Cuperusstraat 7-8, 2018 Berchem, Antwerpen, Belgium
Stad: Berchem
Route: Cuperusstraat 7-8
Postcode: 2018



op zoek naar gerelateerd: Gezelschapsspellen winkel Antwerpen, Gezelschapsspellen winkel Gent, Cuperusstraat 7 2018 antwerpen, Bordspellen kopen, Spellenbeurs Antwerpen 2022, Spellenwinkels België, Spelonk, Lotana
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
4strings 4strings 636 meter Snelle en duidelijke levering! Kleine attentie bij de bestelling. Zeer attent! En ben...
The Red Penguin The Red Penguin 843 meter Achter het gebouw van The Red Pinguïn bevindt zich Bar Plas, de zomerbar. Je krijgt o...
cultuurcentrum Berchem cultuurcentrum Berchem 942 meter Een geweldige cultuurplek in Berchem, met een hart voor de buurt.
Nuff Said Nuff Said 942 meter www.nuffsaid.be
Mexico/ México Mexico/ México 942 meter Mexico/México dompelt je een hele dag onder in Mexico met workshops, kunst, een merca...
Pop up to Date Pop up to Date 1 km Op 25 april strijkt een nieuwe lichting pop-up shops neer in Berchem. Twee maanden la...
Stichting Mortelmans Stichting Mortelmans 1 km Ik was 44 jaar bij dezelfde makelaar, vader en zoon Hopchet. Die liet zijn portefeuil...
Vila Cabral Vila Cabral 1 km Zinnenprikkelende Noord-Zuidactiviteiten poppen op in 't stad! Zorg dat je erbij bent...
Baar Baar 1 km BAAR wil u een klein beetje inzicht bieden in de verwondering van Dimitri Leue en de ...
Close Company vzw Close Company vzw 1 km We are a bunch of creative people who team up to create fiction film, documentaries, ...
COL COL 2 km COL vzw = een kunstcollectief dat ahv sociaal-artistieke en kunsteducatieve projecten...
VedicArt Tania Cornelis VedicArt Tania Cornelis 2 km VedicArt is een meditatieve, intuïtieve manier van schilderen vanuit je hart.
Afro Vision Entertainment Group Belgium Afro Vision Entertainment Group Belgium 2 km Arts, events, Afro culture and show promotions.
Feekit Feekit 3 km Feekit bvba voorziet professionele presentatoren - acteurs - animatoren voor al uw B2...
Recensies
De beste spellenwinkel van België. Erg goede service en een persoonlijke behandeling. Daarnaast ook altijd een van de laagste prijzen. Erg tevreden en een terugkerende klant.
Ik heb voor het eerst een aankoop gedaan in deze winkel, omdat ik uitzonderlijk in Antwerpen moest zijn en mijn bestelling fysiek kon komen ophalen. Het was ten eerste redelijk onduidelijk waar ik moest zijn voor het ophalen van het spel. Toen ik de juiste bel had, bleek de verkoper redelijk onvriendelijk te zijn en tevens zeer inflexibel. Een spel dat niet voorradig was toen ik mijn online bestelling plaatste eerder in de week, bleek uiteindelijk toch voorradig te zijn sinds de avond voor het ophalen van mijn andere bestelling. Volgens de coronamaatregelen mocht de verkoper het spel niet meegeven vooraleer ik dit via de webshop gereserveerd had. Dit was echter geen probleem geweest, ware het niet dat dit spel volgens de webshop nog steeds niet voorradig was. Hierdoor kon ik het spel niet ter plaatste bestellen en ben ik zonder dit spel naar huis moeten gaan. Volgens de verkoper moest ik het spel maar online aankopen en laten verzenden.. Een zeer norse verkoper die me met een onprettig gevoel achterliet. Toch nog drie sterren vanwege de competitieve prijzen, maar ik betaal volgende keer graag de meerprijs bij een andere spellenwinkel met een betere service.
Leuke, gezellige winkel met onnoemelijk veel gezelschapsspellen. Ik denk dat je er zo goed als alles kan vinden. Het personeel helpt je ook graag vol enthousiasme bij het maken van je keuze. Ze weten echt waarover ze het hebben. Ondertussen is mijn collectie weer met drie spellen uitgebreid. Na deze ontdekking zal het niet lang meer duren om de collectie nog eens uit te breiden. Ze kunnen me er binnenkort terug verwachten!
Je vindt veel spellen die in België moeilijker te vinden zijn. En ze zijn dikwijls goedkoper. Maar ik betaal liever iets meer voor goede service. De winkel is niet vrij toegankelijk, zelfs niet op de openingsuren. Je belt aan bij een poort, moet 2 minuten wachten en wordt dan naar de winkel achterin geleid. Ik had online gereserveerd en heb Forum korting, maar daar werd bij het afrekenen ook geen rekening mee gehouden. En hij was ook niet echt vriendelijk. Dat terwijl andere leveranciers in hun leveringen persoonlijke, handgeschreven kaartjes sturen of een mail waarin ze uitleggen dat ze er nog wat promo's hebben bijgestoken. Ik heb nog geen ervaring met online leveringen. Want ook dat is verouderd. Je moet een gewone bankoverschrijving doen, wachten tot het op hun rekening staat en dan zal het opgestuurd worden. Maar toch een ster extra voor het aanbod en de competitieve prijs. Ondanks de 10% korting van Forum Federatie lidmaatschap, kies ik toch voor een andere leverancier in de toekomst.
Hun online betalingssysteem is niet zo praktisch, maar in zoektochten naar de goedkoopste winkel, kom ik wel dikwijls bij deze winkel uit. De service is zoals het hoort. En de verzendingskosten zijn superlaag.
Paradijs voor de spellenfanaat. Je wordt met heel veel enthousiasme en een brede glimlach begeleid in je keuze tussen de 10.000 aanwezige spellen
Aantrekkelijke prijzen en een snelle verzending. Ik ontving mijn spellen de volgende dag Nederland en waren in perfecte staat!
Top winkeltje met ruim aanbod gezelschapspellen. Hier is de kans groot dat je nog gezelschapspellen vind die ergens anders niet meer te verkrijgen zijn. Ook buitenlandse spellen zijn hier te verkrijgen.
Zeer breed assortiment aan gezelschapspellen en de zaakvoerder is steeds vriendelijk en bekend met elk artikel uit de catalogus. Zeker aan te raden!
Heel grote keuze aan gezelschapsspellen. Het gezelschapsspel "Antwerpen" over de haven is daar te kopen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid