facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Adosa - Praktijk voor Natuurgeneeskunde

Adosa - Praktijk voor Natuurgeneeskunde

Info

Ik help jullie heel graag een eindje op weg naar een betere gezondheid, zowel op de praktijk voor Natuurgeneeskunde als tijdens onze gezondheidsprojecten.

Geschiedenis

U kunt een Gezondheidstherapeut raadplegen voor alle problemen die invloed hebben op uw gezondheid zowel fysiek als emotioneel.

Een gezondheidstherapeut is goed opgeleid in het behandelen van persoonsgerichte problemen maw we behandelen de zieke persoon ipv de ziekte.

Er zijn zoveel ongemakken die de kwaliteit van de gezondheid onderdrukken zoals een zwakke gezondheid hebben, een verhoogde vatbaarheid voor bepaalde klachten, familiale aanleg, erfelijke belastingen, stressgevoeligheid, emotionaliteit, zich niet lekker in zijn vel voelen, eenzaamheid, angsten en fobieën, gebrek aan sociale vaardigheden, het ontbreken van een gevoel van tevredenheid of geluk.

Er is zoveel dat uw gezondheid in de weg staat.

Blijf er niet mee rondlopen, raadpleeg een Gezondheidstherapeut en na enkele weken voelt u zich als herboren.

Adres: Canadalaan 49, 2960 Brecht (België)
Telefoonnummer: 0491/100.066
Stad: Brecht
Route: Canadalaan 49
Postcode: 2960


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid