facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Admiral Bowling

Admiral Bowling
Adres: Wipstraat 2, 3630 Maasmechelen
Telefoonnummer: +32 89 76 64 78
Stad: Maasmechelen
Route: Wipstraat 2
Postcode: 3630



op zoek naar gerelateerd: Bowlen Limburg, Bowling reserveren, Disco Bowling, Bowlen in de buurt, Mondmasker bowling, Bowling Arcen, Karten Maasmechelen, Bowlen prijs per persoon
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bowling Admiral Bowling Admiral 39 meter Gezellige bowling met zeer vriendelijke uitbaters. Leuke drank en hapjes kaart. Aanra...
Recensies
Bowling, leuk en gezellig om samen met vrienden te doen. Niet te duur. Ook in de mogelijkheid om te darten en biljarten. Vriendelijke bediening, leuke uitbaters en altijd gezellig. Netjes. Ook fijn om gewoon iets te gaan drinken.
Heel fijn bowlen in een zeer huiselijke sfeer, veel bedrijvigheid en leuk personeel. Ook ideaal voor voetbal te kijken op 'zeer' groot scherm, biljarten of darten.
Vriendelijk personeel maar veel te duur, €20 voor een uur, waar je op een ander per persoon betaalt. Baan was ook niet optimaal. Vielen kegels om en puntentelling klopte niet. Voor de rest was het ok
Leuke bowling! Ruim genoeg om met grote groepen te komen bowlen. Eigenaar en eigenaresse zijn uiterst vriendelijk en hebben een hart voor de zaak! Ook kan je er alleen iets drinken of eten. De prijzen zijn prima!
Prima plek om te bowlen en te darten. 20 euro per uur en 1 euro voor de schoenen. De computer voor het bijhouden van scores is gedateerd maar voldoet. Het is lang geleden dat ik een Atari joystick heb gezien voor het bedienen van de computer.
Altijd even vriendelijk.Bij Jef en Anneke
Gezellige sfeer! Super bediening, enthousiast team dat je ook nog eens een lekkere maaltijd voorschoteld voor een vriendenprijs..een aanrader voor een gezellig avondje amusement!
BLIJF HIER WEG! Onvriendelijk personeel, Oplichterspraktijken omtrent bestellen en betalen van dranken. Gedateerd, oud interieur. Smerige toiletten. Als u een leuke avond wilt hebben, ga dan ergens anders bowlen! Zonhoven of Maaseik bijvoorbeeld. Of in Nederland bij Stardust te Sittard of Hoeve de Aar in Heerlen.
Zeer goede en gezellige bowling zaak ook fijn voor een weekend met gezin of vrienden uit te gaan men heeft er ook een mooi gezellig buiten terras in de zomer .
Leuk bowlen en lekker eten aan redelijke prijzen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid