facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ADL Finance

ADL Finance

Info

ADLFinance est un Courtier comparateur de crédits et d'assurances. nos 30 ans d'expériences nous ont permis de mettre au point des méthodes de financement originales et innovantes et de proposer toute une gamme de produits classiques au meilleur taux !



"ADLFinance est un Courtier comparateur de crédits et d'assurances. nos 30 ans d'expériences nous ont permis de mettre au point des méthodes de financement originales et innovantes et de proposer toute une gamme de produits classiques au meilleur taux !"
Adres:
Telefoonnummer: +3265780551
Stad: Boussu


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Prêt hypothécaire avec frais de notaire et travaux
Recensies
Tevreden dat ik al mijn verzekeringscontracten bijna 1 jaar heb overgezet naar ADL Finance. Ik heb er in korte tijd 2 keer een beroep op moeten doen hulp auto en huis, snelle ondersteuning na het versturen van een mailtje of telefoontje en goede opvolging van dossiers. Snelle reactie op mijn vragen, raad ik aan.
Ik beveel ADL FINANCE van harte aan, het heeft mij geholpen om door een dossier heen te komen dat aan de basis niet makkelijk was... Ik dank hen voor hun geduld en hun professionaliteit, een team aan de top Ik raad ze iedereen aan
99% reclame en werkelijkheid komen niet overeen Slecht beleid om mensen te misleiden door te zeggen dat we een oplossing hebben om aan te trekken en vervolgens te zeggen dat u familieleden garant moet stellen voor hun accommodatie, in dat geval is een andere bank bereid dezelfde lening te verstrekken, zelfs met betere voorwaarden dan u, Lieg zelfs in uw antwoord op deze opmerking, er is geen schuld of overmatige schuldenlast, stop met mensen te gebruiken alsof u de slimste bent
Gedetailleerde ondersteuning, een ervaren bedrijf, attent, professioneel en consequent advies. Wat kunnen we nog meer zeggen dat ze erin slagen om uw droom waar te maken waar de anderen de deur voor u sloten voordat ze naar u luisterden! Mijn avontuur duurde bijna 1 jaar omdat mijn situatie ingewikkeld was en ze gaven nooit op en ze vergezelden me tot de ondertekening van de act! Ik kan het hele ADL FINANCE-team niet genoeg bedanken
Ik beveel ADL financiert van harte een dienst aan de toppen aan
Mijn man en ik raden deze financiële makelaar ten zeerste af. Als resultaat van onze ervaring is het beter om contact op te nemen met de banken en rechtstreeks met hen over de voorwaarden te onderhandelen dan met deze makelaar om een ​​sterkere zaak te hebben. Alles wat ze ons vertelden, bleek meer window dressing te zijn dan serieuze praat. We hadden met name per e-mail een voorstel met een bepaald rentepercentage geaccepteerd en ons een contract met een hoger tarief laten ondertekenen zonder ons te vertellen dat ze het tarief hadden gewijzigd. Ook dit tarief is bij elk contact veranderd. Toen we hen om opheldering vroegen voor aanvullende documenten, weigerden ze naar ons te luisteren en vertelden ze ons dat het zo was, zonder veel uitleg. Ze zijn erg goed in het aantrekken van klanten, maar erg slecht in het verdedigen van uw belangen.
Vluchten ! Veel mooie beloften die meneer Leveque niet nakwam. Wat betreft professionaliteit, het verwart huidig ​​​​krediet met een geldreserve. Kan een loonstrook niet goed begrijpen. Niet in staat om rentetarieven te bevriezen in strijd met haar mooie beloften. Als gewone burger heb ik de tarieven vanaf het begin bevroren terwijl zij die experts zijn dat niet kunnen. En als klap op de vuurpijl krijg ik agressiviteit en nauwelijks verhulde bedreigingen als ik mijn ervaring durf te delen.
Een uitzonderlijk team dat uiterst efficiënt en zeer vriendelijk is. Altijd beter advies voor een optimale oplossing. Om zonder aarzeling aan te bevelen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid