facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ADK Vloerafbouw BVBA

ADK Vloerafbouw BVBA

Info

chapewerken - vloerisolatie - vloerafwerking -

Geschiedenis

Adk Vloerafbouw BVBA voor al uw chapewerken, vloerisolatie en vloerafwerking.

Dagelijks vertrekken 2 chapeopleggers naar onze klanten om hun project te voorzien van een perfect egale dekvloer.
Ons ervaren personeel plaatst alles op de gewenste hoogte zodat uw vloer verder afgewerkt kan worden met de door u gekozen afwerking.

Wij leveren zowel traditionele chape (zand- cement) als vloeichape op basis van Anhydriet. Het grote voordeel van deze vloeivloer is een nog betere verdeling van de warmte bij vloerverwarming. De meerprijs verdient u dus zeker terug.

Vooraleer we de chapewerken uitvoeren wordt er vaak een thermische- of akoestische isolatie geplaatst. Onder thermische verstaan we alle PUR-varianten (zoals Gespoten PUR, PUR-platen, Thermogran) alsook de isolatichape (isoleermortel).

Na het plaatsen van de dekvloer beschikken wij over vakmensen die de door u gekozen vloerafwerking plaatsen. Gaande van tegels tot parket of steentapijt en gietvloeren.

Vraag gerust meer info.



"Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van chape.Sedert enkel jaren hebben wij ook professionals die uw woning/project voorzien van de gehele vloeropbouw. Van vloerisolatie tot de gehele vloerafwerking.Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte."
Adres:
Telefoonnummer: +32497288948
Stad: Lanaken



op zoek naar gerelateerd: Chapewerken Limburg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sappi Lanaken Sappi Lanaken 397 meter Vriendjes politiek en zware racisten tot vandaag zoeken ze nieuwe medewerkers zal wel...
Proffix Proffix 4 km Super vriendelijke en behulpzaam personeel.. Zéér veel keuze en variatie.. Leuke zaak...
Recensies
Kwalitatief en correct! Onze volledige vloeropbouw EPS isolatie Ultriso, vloerverwarming Climatrix Perfect Floor Chape én tegelvloer bij één bedrijf.... geen wachttijden en goedkoper! Dank je wel team ADK!!!
Slechte aannemer, slechte communicatie en durven hun fouten niet toegeven rond uit triestig...
Correct werk geleverd, alles mooi op voorhand besproken
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid