facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ADK nv

ADK nv

Info

ADK: de juiste keuze!
ADK nv is een producent van sectionale garagepoorten voor zowel woning- als industriebouw.

Geschiedenis

ADK nv is een Belgische producent en verdeler van sectionale garagepoorten voor woning- en industriebouw.
Daarnaast maakt ADK nv ook aluminium zijdeuren, snellopers, stalen deuren en docksystemen.
ADK nv staat garant voor kwalitatief maatwerk, innovatie en flexibiliteit.
Bent u op zoek naar een ADK-verdeler of wenst u meer informatie te verkrijgen over onze producten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.



"ADK nv is een producent van sectionale garagepoorten voor zowel woning- als industriebouw. Voor service of interventies gelieve het telefoonnummer 089 70 26 58 te bellen."
Adres: Renkoven 3, 3680 Maaseik
Telefoonnummer: +3289702658
Stad: Maaseik
Route: Renkoven 3
Postcode: 3680


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 18:00
Dinsdag: 07:00 - 18:00
Woensdag: 07:00 - 18:00
Donderdag: 07:00 - 18:00
Vrijdag: 07:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: ADK poorten handleiding, ADK poorten verdelers, ADK Maaseik telefoonnummer, ADK industriepoorten, ADK silver 70 handleiding, ADK transport, Industriële poorten, Adk online
Recensies
De mensen van ADK hebben vanaf dag 1 meegedacht hoe wij onze camionetten nog konden binnen krijgen hadden eerst niet geïsoleerde metalen schuifpoorten. Na heel wat meetwerk, een TOPteam van plaatsers over de vloer gekregen met een TOP resultaat. ADK = EEN AANRADER !!!!
Om te plaatsten zijn ze er als de kippen bij, om hun smodder op te lossen krijg je ze niet te pakken tenzij mits betaling. 0 sterren...
2 jaar geleden 2 poorten laten zetten met elk 2 ruiten. Na de eerste maanden begonnen de plexiglazen van binnenuit al te barsten. Na meerdere keren bellen en mailen kunnen ze een datum geven voor de herstelling, waar ze dan uiteraard nt opdagen. Na een nieuwe afspraak herstellen ze de ruiten maar daarbij gebruiken ze een machine die teveel kracht heeft waardoor de buitenframen krom trekken. De medewerker schuift de schuld weg. Een paar weken later beginnen de plexiglazen van binnen weer te barsten, dus ik vraag om alle ruiten en frames terug te hernieuwen. Na een halfjaar lukt het om een afspraak te regelen. Weer dezelfde medewerker, deze keer staat de machine op een lage toer zegt hij. U raadt het al, de buitenframen weer krom getrokken . En na een paar weken zijn de ruiten weer aan het barsten. Na weer meerdere keren te bellen en te mailen zeggen ze dat zij mij terug gaan bellen voor een afspraak. NA 2 Maanden bel ikzelf terug en weten ze van niets??? Uiteindelijk toch een afspraak kunnen regelen en ook andere ruiten met een verschillende type plexiglas want bij de vorige waren er productiefouten blijkbaar. Deze keer een andere medewerker die alles met de hand monteert maar bij het kitten van de buitenframen gaat het mis. Overal sporen op mijn poort door teveel water of zeep te gebruiken bij het afstrijken. De sporen krijg ik nt meer na meerdere keren te reinigen, is waarschijnlijk ingebrand in de lak. Na een mail een maand geleden nog steeds niets gehoord. Als er eenmaal problemen zijn met u poort is het heel moeilijk om een afspraak te maken en de medewerkers zijn ook niet capabel in hun job, eigenlijk NUL STERREN.
TOP-service !!!! Zeer snelle reactie, depannage interventie bijna binnen het uur. Zéér vriendelijk personeel. Dikke pluim aan het ganse team !
Vriendelijke mensen, altijd behulpzaam!
Fantastisch bedrijf
Er zijn wegwerkzaamheden, slechte toegang, ingang vanaf de Javanastraat.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid