facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Adio Huisdierencrematorium en uitvaartzorg

Adio Huisdierencrematorium en uitvaartzorg

Info

Met ons huisdierencrematorium en uitvaartzorg ‘Adio’ willen we huisdieren een menswaardig afscheid bezorgen.

Adres: Kanaalweg 79A, 3980 Tessenderloo, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 013/700077
Stad: Tessenderloo
Route: Kanaalweg 79A
Postcode: 3980



op zoek naar gerelateerd: Crematie hond prijs, Dierencrematorium Tremelo, Dierencrematorium Lommel, Dieren crematorium Antwerpen, Dierencrematorium België, Tarieven crematorium Dieren, Honden uitvaartcentrum, Huisdierencrematorium Lummen
Recensies
Wij zijn enorm blij dat wij gekozen hebben voor Adio wij zijn enorm goed ontvangen, geholpen het zijn oprechte mensen die niet alleen zorgen dat je overleden maatje met de beste zorg word verozrgd maar ook de baasjes! Wij kunnen het team Adio niet genoeg bedanken voor wat ze allemaal gedaan hebben!
1 van de beste huisdieren crematorium van België.. mensen die het met hart en ziel doen en ook oprecht meeleven in het verdriet.. niet alleen als de baasjes er bij zijn maar ook bij de ophaling bij dierenartsen hebben ze immens veel respect voor het dier.. ik dank jullie met heel mijn hart voor mijn hondjes, hun "laatste reis” zo mooi te maken.. dit koester ik enorm!
Bij het verlies van onze beste vriend Ishiko hebben beslist om gebruik te maken van de diensten van Adio. Wij waren verrast van een zéér goede service, respectvol en menswaardig afscheid dat ons gegund werd van ons hondje Ischiko. Als je echt van je huisdier houd dan kunnen wij op moment van afscheid enkel maar de service van Adio aanbevelen.
Onze beste vriend, mijn lieve Britse Korthaar Milo van nog maar 1,5 jaar oud, is gestorven na een korte maar vreselijke strijd. Hij is op vrijdag in de dierenkliniek gestorven, we zijn daar nog afscheid kunnen gaan nemen van hem. Vreselijk, hem zo te zien, juist gestorven op een ijskoude tafel… Vervolgens is hij via de kliniek naar Adio doorverwezen en zijn we bij hen in de namiddag terecht gekomen om nog een laatste keer afscheid te nemen. Ik had nooit gedacht dat dit zo een mooie meerwaarde zou zijn: Milo lag op een mooi bedje, omringd met rozen en kaarsjes, zijn haartjes mooi gekamd, oogjes en neusje waren proper gemaakt,… Alsof onze vriend in een mooie, diepe slaap lag. We kregen onze tijd én privacy, heeft veel voor ons betekend. Maandag zijn we hem kunnen gaan ophalen in een mooie urne, en zowel mijn partner als ik hebben een juweel besteld om hem voorgoed bij ons te kunnen dragen. Ik twijfelde over de kleur invulling van het juweel, maar daar mag ik volgende week voor terugkomen zodat we samen gaan bekijken wat ik het liefste zie op het moment dat de assen verwerkt worden. Fijne behulpzaamheid en service. Dankjewel om Milo zo een waardig afscheid te geven!
Mooi en nieuw crematorium voor huisdieren . Hier word op een respectvolle manier met een overleden huisdier omgegaan. Top.
We zijn ontvangen en geholpen door een heel vriendelijke dame. We hebben nog rustig afscheid kunnen nemen van onze poes. De dame had haar heel mooi gelegd in een prachtige ruimte. Vers roosje op het poezendekentje dat voor de helft over haar lag, kaarsjes aan, rustig muziekje. We mochten zo lang de tijd nemen als we wilden. Zo hoort een afscheid te zijn. Dank u.
Ik ben namidag mijn poes Flin komen ophalen. We werden in een mooie ruimte ontvangen door een vriendelijke man. Ik heb ook een kaartje gekregen met haar poetafdruk waar ik zeer dankbaar voor ben. Jullie zijn toppers!
Ze waren heel behulpzaam. Ben blij dat we onze geliefde schat aan hun hebben toe vertrouwd.
Gisteren is onze dikke vriend Renske gestorven. Jullie hebben ons zeer goed geholpen om deze moeilijke periode door te komen. Jullie zijn een topteam! We hebben op een waardige en serene manier afscheid kunnen nemen.
Gisteren ons lief klein katertje Tommie moeten laten inslapen . Vandaag gebeld met Adio en we konden hem meteen brengen en ook diezelfde dag ook weer mee naar huis nemen . Ze hebben bij Adio , Tommie met veel respect behandelt en zo mooi voor ons neergelegd dat we nog een laatste keer afscheid van hem konden nemen , heel erg bedankt
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid