facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Adelante

Adelante
Adres: Honegemstraat 101, 9420 Erpe-Mere, België
Telefoonnummer: 053 70 92 69
Staat: Vlaams Gewest
District: Oost-Vlaanderen
Stad: Erpe-Mere
Route: Honegemstraat
Huisnummer: 101
Postcode: 9420


Openingstijden

maandag: Gesloten
dinsdag: 08:00–22:00
woensdag: 08:00–22:00
donderdag: 08:00–22:00
vrijdag: 08:00–22:00
zaterdag: 08:00–18:30
zondag: Gesloten

Recensies
Romantic duo relax van onze kinderen gekregen. Leuke ervaring, vriendelijk personeel , lekker eten, privé wellness, verzorging van kop tot teen. Professioneel team en een zeer verzorgd kader, heel proper en netjes. Zeker een aanrader!
Verwendag via libelle aan -50% !uniek landelijk kader,zeer léger eten ontbijt en lunch door de patron alles vers,klaargemaakt ook ruime keuze. De producten bâbor uitstekend.nHeb er vertoefd van half 11 tot 6. Website overzichtelijk en professioneel .
Onlangs een Time to Relax geboekt met gezichtsbehandeling die redelijk prijzig was. Dag nadien kreeg ik eennbranderig gevoel rond de ogen. Dit is na enkele dagen nog erger geworden. Geen aanrader.
Lang uitgekeken naar een massage, enorm teleurgesteld buiten gekomen. Tijdens de behandeling is de masseuse meerdere keren op de gang moeten gaan melden dat het stiller moest zijn. Allesbehalve ontspannend wanneer er mensen aan de deur van de kamer luidop praten, lachen, lepeltje van de koffie laten vallen, toiletten meerdere malen hoort doorspoelen,…. Dit gemeld aan de zaakvoerder maar er werd geen gehoor aangegeven en heb de volle pot kunnen betalen. Als excuus dat het “druk” is en de klanten enthousiast zijn. Zorg er dan voor dat je de massage niet op een kamer aan de gang laat uitvoeren waar je precies in een refter zit! De masseuse zelf heeft zich meerdere malen verontschuldigd en zelf gemeld dat dit echt niet oké is. €80 in de vuilbak. Mij zie je hier nooit meer terug!
Toffe ervaring, vriendelijk personeel!!nHeeft je wat je wil een echt relax gevoel!!nAanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid