facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Adecco Noord Limburg

Adecco Noord Limburg

Info

Een nieuwe carrière, een nieuwe uitdaging, eerste job,... Wij helpen je alvast je volgende job te vinden: vast, tijdelijk, voltijds of deeltijds.

Adres: Grauwe Torenwal 38, Bree Bree
Telefoonnummer: 089468464
Stad: Bree
Route: Grauwe Torenwal 38
Postcode: Bree


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Adecco vacatures, Adecco Genk, Adecco studentenjob, Adecco Contact, Adecco Gent, Actief Interim Bree, Adecco Antwerpen, Adecco email
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Actief Interim Actief Interim 412 meter Vriendelijk personeel, goed hulp en duidelijke afspraken. Jammer dat andere interim k...
Recensies
Geweldige dames met een hart voor hun job. Ze doen hun uiterste best om voor jou de perfecte job te vinden die bij jou past. Indien je op zoek bent naar een job ... Spring zeker eens bij hun binnen!
Onvriendelijk, onprofessioneel, een speeltuin is het daar precies. Doen hun job absoluut niet zoals het hoort!
Slechte communicatie. Beloven heel veel, maar maken weinig waar. Ze springen voor een kennismakingsgesprek €, maar de opvolging is 0. Nooit meer iets van jullie gehoord, niet echt professioneel en respectloos.
Slechte service, geen gehoor aan mails. Andere medewerkers in het kantoor weten nooit van iets. Slecht geregelde administratie, loonbrief niet te krijgen of op te vragen. Ontslag zonder reden, wederom geen gehoor aan mails en collega's weten weer van niets. Hoog uurloon, maar een laag weekloon. Geen loonbrief te vinden, ook niet na meermaals vragen ernaar. Doe jezelf een gunst en ga naar een van de vele andere kantoren op wandelafstand in Bree.
Slechte ervaring met dit interimbureau vooral de consulentes tewerkgesteld in 2007-2008. Weet niet of die er nog werken. Heb hier nooit geen voet meer binnen gezet. Heel onprofessioneel, gebrek aan respect, assertiviteit en lachen je zowel in je gezicht als achter je rug uit.
Waarschijnlijk een van de slechtste en meest onvriendelijke interimkantoor in Belgie.
Je wordt er vriendelijk ontvangen
Vriendelijk personeel, makkelijk te vinden en te bereiken
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid