facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Adecco Ninove Industry

Adecco Ninove Industry

Info

Better work, better life! (Met jouw steun!)

Geschiedenis

Welkom bij Adecco Ninove!

Als HR-verdeler willen we je via deze weg nog beter én sneller informeren!

Hier kan je terecht voor al je vragen en opmerkingen omtrent het zoeken naar een nieuwe/andere job in regio Ninove.

Daarnaast willen wij je ook zoveel mogelijk coachen doorheen de hele loopbaan-zoektocht.
We staan je graag bij met handige tips die jouw leven net dat beetje eenvoudiger maken.

Net daarom hebben wij ook jouw input nodig!

Enkel met jullie ideëen, bedenkingen en opmerkingen kunnen wij verder uitgroeien tot een sterke partner in de zoektocht naar een geschikte job!

We staan dan ook te popelen om jullie verhaal te horen!

Adecco-Ninove.
Kaatje, Kelly, Dorien en Kirsten.

Adres: Oudstrijdersplein 16, 9400 Ninove
Telefoonnummer: 054332250
Stad: Ninove
Route: Oudstrijdersplein 16
Postcode: 9400


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Actief Interim Ninove, Adecco vacatures, Adecco contact email, Randstad Ninove, Adecco Aalst, My Adecco, Jobstudent Ninove, Tempo-Team Ninove
Recensies
Het liefst geef ik dit interimkantoor 0 sterren. Dit komt omdat de werknemers hier weinig rekening houden met de werkzoekenden. Ik solliciteerde voor een functie die me interesseerde. Na een gesprek met een eerste persoon werd ik doorverwezen naar een tweede persoon die een sollicitatiegesprek met me inplande. 1 uur! voor dit gesprek werd ik opgebeld met de boodschap dat de vacature ingevuld is, maar dat er een 'alternatieve functie is'. Na hiervan niets meer te horen te krijgen, nam ik maar zelf contact op met Adecco. Aan de telefoon werd me dan verteld dat de functie reeds ingevuld was door iemand anders. Het kantoor vond het dan klaarblijkelijk niet nodig om dit te laten weten aan de andere kandidaten. Even later solliciteerde ik domweg opnieuw voor een vacature via Adecco. Ik kreeg een vriendelijke dame aan de lijn die een gesprek en bezoek voor me inplande bij het bedrijf waarvoor ik solliciteerde. Nogmaals werd dit gesprek en dit bezoek last minute geannuleerd omdat er opnieuw al iemand gevonden was. Iedere medewerker die ik sprak beloofde me uit te kijken naar andere functies voor mij. Tot mijn niet zo grote verbazing heb ik van geen enkele medewerker nog iets gehoord en zijn we bijna 2 maanden verder. Ik heb dan maar gesolliciteerd via andere wegen dan Adecco en heb de dag nadien meteen werk gevonden. Het enige positieve dat ik kan meedelen is dat de werknemers wel steeds vriendelijk klonken aan de telefoon, maar dat zou ook wel vanzelfsprekend moeten zijn, toch?
Dit kantoor heeft mij zeer goed verder geholpen wanneer ik op zoek was naar een studentenjob. Zeer hulpvaardige en vriendelijke medewerkers!
Zeer onprofessioneel interim bureau… Je solliciteert voor het ene, ze geven je het andere + communicatie is verwarrend en chaotisch en ze liegen recht in je gezicht over ‘het proberen bereiken’ van de uitzendkracht, terwijl je zeer goed weet dat het niet zo is… Nog nooit zoveel stress ervaren aan de telefoon, als de gesprekken die ik had met de Adecco Ninove medewerkers. Dan durven ze nog een grote mond opzetten ook, wanneer je je wilt uitschrijven. Een absolute afrader is het.
Zeker gedienstig. De moeite van eens binnen te stappen, nemen meer de tijd van een geschikte vacature te vinden.
“Madammeke’s” die daar werken hebben geen respect voor mensen. Een ster is al te veel hoor. Jullie verdienen dikke nul..
‘Niet aan te raden!!! Zeggen dat ze u gaan helpen en alsof doen dat het effectief zo is, maar in feite helpen ze u helemaal niet. Ik moest uitbetaald worden voor een dag in september, we zijn nu januari en er is nog niks van dat geld gezien. Hoe moeilijk kan dat nu zijn in Godsnaam. Dan heb je mijn vriendin die bij Vio is en nooit problemen heeft gehad. Altijd klantvriendelijk en klantgericht daar. Alles op tijd. Ik vind dit echt schandalig!!! Slechtste interim ooit!!! Ze helpen u voor geen zak’
Kots beu! Ik zou zelfs geen ster willen geven. Helemaal niet tevreden met dit interiem, weg ermee!!! Als jobstudente worden mijn betalingen gewoon weg niet gedaan op de dagen dat ik werk. Ik moet hen op de hoogte houden anders zie je niks van dat geld. Men moet over je eigen verdiende geld beginnen zagen en dan durft men nog niet vriendelijk te beantwoorden. Dan nog beloftes maken dat ze je op de hoogte zouden brengen, ik weet nu uit ervaring dat ik dat als korreltje zout moet opnemen. Nooit een telefoontje terug gekregen. Helpen doen ze voor geen zak. Schan-dalig... Ben hier helemaal kaar mee. Zeker geen aanrader!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid