facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Adecco Eupen

Adecco Eupen
Adres: Gospert. 5, 4700 Eupen
Telefoonnummer: 087/591820
Stad: Eupen
Route: Gospert. 5
Postcode: 4700


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Interim Eupen, Daoust Eupen
Recensies
Geweldig team, luisterend. Zodra ik vragen heb leggen ze uit hoe het moet en geven ze goed advies. Ik had snel een studentenjob nodig en ik werd heel snel gecontacteerd. Ze glimlachen altijd en zijn erg vriendelijk!
Ik ging op maandag mijn CV geven en de volgende dag had ik een studentenjob vlakbij huis bij een geweldige baas. Zodra ik de minste vraag heb, antwoorden ze me onmiddellijk, een puur plezier om met hen samen te werken. Hij helpt studenten echt goed en correct bij het zoeken naar een baan.
Sinds mijn jongste wettelijke leeftijd om te werken, is het Adecco-team zeer aanwezig voor mij, of het nu gaat om het vinden van contracten voor mij of het beantwoorden van mijn administratieve vragen. Het is altijd met een glimlach dat ik het bureau binnenkwam en verliet, bedankt! :
Het Adecco-team luistert, ze reageren direct op de verwachtingen, nadat ik me de dag ervoor had aangemeld, werd ik rechtstreeks gecontacteerd om mijn studentencontract te ondertekenen. Dus bedankt aan Adecco Eupen voor hun efficiënte werk.
Geweldig team, zeer professioneel en altijd klaar om aan onze behoeften te voldoen! Als student zou ik geen beter bureau aanraden, echt top!
Geweldig team! Vriendelijk, altijd attent en responsief wanneer dat nodig is, de meisjes doen geweldig werk.
Topservice. Zeer goede vacatures. Zeer vriendelijk personeel ?? ga zo door
Ze gaven me altijd werk als ik ernaar op zoek was! Ik raad aan ! Voor wie werk wil is er altijd wat.
Geweldig team!! Altijd op de hoogte, altijd attent en behulpzaam! Ik raad 100% aan!
Ik ben goed begeleid in mijn tijd als uitzendkracht. Kwaliteitsservice, zowel in het Frans als in het Duits.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid