facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ADE Parquets

"Dans notre showroom, situé à Woluwe, A.D.E vous accueil et propose notamment à la vente, différents produits pour le parquet colle, vernis, cire, huile, produits d’entretien, etc. ainsi qu’une palette très variée de parquets.Pour tout renseignement ou rendez-vous, vous pouvez nous joindre par e-mail, téléphone ou tout simplement en passant dans notre showroom. Afin d’être le plus précis possible dans nos devis, nous nous déplaçons sur chantier. Les devis et les déplacements sont gratuits."
Adres: Avenue Prekelinden 70 Prekelindenlaan 70 , Brussel 1200, BE
Telefoonnummer: 02 732 77 50
Stad: Brussel
Route: Avenue Prekelinden 70
Huisnummer: Prekelindenlaan 70
Postcode: 1200


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Carrelage du Marais Carrelage du Marais 4 km Geweldige toonzaal! Excuseer mijn openhartigheid, maar ik kreeg er een kick van! De v...
Recensies
Top levering, top kwaliteit
We zijn erg blij met het geleverde werk: uitstekend schuren en vitrificeren, naast een onberispelijke parketreparatie. We hadden hier zeker andere ervaringen, we hebben de zeldzame parel gevonden.
Ik raad ADE-parket aan met mijn ogen dicht! Mijn parket is super en geplaatst door echte professionals! De baas is erg goed advies en er is altijd een manier om te trainen gezien de grillen van onze site, heel erg bedankt!
Ik heb een geoliede vloer die dus veel onderhoud vergt. Ik dacht te kunnen volstaan ​​met producten uit de supermarkt, maar nadat ik advies had gevraagd en de juiste zeep bij A.D.E Parquets had gekocht, besefte ik dat niets het gebruik van professionele producten kan vervangen. Sindsdien is mijn vloer nieuw leven ingeblazen en ziet hij er als nieuw uit. Ik raad ten zeerste aan !
Ik benadruk het onberispelijke werk, de stiptheid, snelheid en professionaliteit van ADE Parquets die ons parket van hoge kwaliteit voor ons huis hebben geleverd en gelegd. Sterk aanbevolen!
Goed gedaan. Keurig werk. Veel aandacht voor afwerking. Sterk aanbevolen.
Het werk geleverd door A.D.E. Parket was van zeer goede kwaliteit, de aangekondigde deadlines werden gerespecteerd. De afwerkingen zijn erg goed. Bovendien was de baas meegaand. Kortom, ik raad het aan!
Deadlines gerespecteerd, flexibiliteit ten opzichte van ander werk in uitvoering, kwaliteit van het werk, opvolging van de baas, grote sympathie van het hele team, enz. Al met al een uiterst positieve ervaring. Het project bestond uit het verwijderen van tapijt en het plaatsen van 110m2 parket op de vloeren van een woning waarbij veel zaagwerk nodig was. Alles ging perfect, zelfs de installatie op de trap wat een probleem had kunnen zijn. Dankjewel! Wij bevelen deze vakmensen van harte aan.
Zeer.tevreden over het.schuren en vitrificeren van mijn eiken parket. Professioneel werk, stofvrij, waar ik het meest voor vreesde. Snelheid, stiptheid, vriendelijkheid en nauwgezet werk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid