facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ADE Consultants

ADE Consultants

Info

Moderne ondernemers kiezen voor een digitale aanpak. Zet de stap samen met ADE Consultants in het digitale boekhoudlandschap.



"ADE Consultants is een erkend fiscaal accountantskantoor ITAA-nummer: 50.069.174 aangesloten bij het Institute for Tax Advisors and Accountants ITAA. Wij vullen onze jarenlange expertise aan met jaarlijks minstens 40u opleiding om op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen.Zo ben je als klant van ADE Consultants verzekerd van een correcte opvolging van je dossier volgens de laatste richtlijnen.Startersbegeleiding, boekhouding, fiscaliteit & accounting, boekhouding voor KMO's & vrije beroepen,..."
Adres: Miksebaan 244, 2930 Brasschaat
Telefoonnummer: +32 3 644 53 08
Stad: Brasschaat
Route: Miksebaan 244
Postcode: 2930



op zoek naar gerelateerd: Yuki boekhouder
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
GroeiVersnellers GroeiVersnellers 270 meter Door purpose en nieuwe verdienmodellen maken wij mensen binnen bedrijven weer “bevlog...
5K Invest 5K Invest 2 km 5K Invest zorgt ervoor dat iedereen in vastgoed kan investeren. Wij zoeken enkel pro...
Kien Systems Kien Systems 2 km We use advanced digital technologies to innovate businesses' core operations and buil...
Pestitude Pestitude 3 km Als auteur en coach gelooft Ellen dat dit de ideale doorbraak is om mensen bewuster t...
Open Heart Training Open Heart Training 3 km De Open Heart Training van Gerlinde Cooymans is een zeer sterk, waardevol en liefdevo...
Landmeter De Cleer Landmeter De Cleer 3 km Landmeter De Cleer kan u volgende diensten aanbieden: Opmetingen en grensbepalingen, ...
China Speakers Bureau China Speakers Bureau 3 km BLOG http://www.china-speakers-bureau.com
IMMO Geysen IMMO Geysen 4 km Vastgoedkantoor in de regio Antwerpen dat gespecialiseerd is in de verkoop van BOUWGR...
Ontmoet forever Brasschaat Ontmoet forever Brasschaat 5 km Een gezonde en onbezorgde toekomst met Forever!!
HR@Retail HR@Retail 5 km HR@Retail
Greenpoint.be Greenpoint.be 5 km Op zoek naar een ondernemend, open-minded, gedreven en resultaatgerichte partner? Kat...
Recensies
Ik werk al sinds de start van mijn onderneming met ADE Consultants samen en ben er nog steeds heel erg tevreden mee! Ze staan altijd klaar met hulp & advies en geen enkele vraag is te dom. Voor mij zijn ze een cruciaal onderdeel van de groei in m'n bedrijf. Ik kan ze aan iedereen warm aanbevelen!
Ik ben een zeer tevreden werknemer van ADE Consultants. Er is een goede werksfeer, leuke collega's en een zeer goede begeleiding. Een plek waar je veel bijleert en kan doorgroeien!
Sinds enkele jaren al klant bij ADE en ik zou nooit meer willen wisselen. Ellen en haar team staan steeds paraat met deskundige hulp en uitleg en hebben me zo al veel geld doen besparen. Ik raad ze dan ook bij iedereen aan!
Ik snap de reviews hier niet. Ik heb enkel slechte ervaringen met dit bedrijf. 1 euro per factuur, die vervolgens fout wordt ingeboekt. En zo kan ik nog wel doorgaan. Na controle klopte er maar bar weinig. Tip aan iedereen, check of er goed geboekt wordt, want u gooit uw geld over de muur.
Ben sinds een jaar of 5 een zeer tevreden klant! Ook al ben ik slechts zelfstandig in bijberoep, en ben ik geen grote klant; er wordt steeds meteen gereageerd op vragen die ik stel. Excellente service, voor een meer dan correcte prijs. Bij Ellen en haar collega's ben je niet zomaar een nummer!
Hier werken zeer vriendelijke en capabele mensen. Ze bieden een luxe service en doen dit met warmte en liefde. Klantenservice staat bij hen hoog in het vaandel. Een klein advies dat ik aan de team kan geven, is om meer met elkaar te communiceren intern, omdat dit soms iets kan zijn dat de klant in verwarring kan brengen. Bedankt voor zo veel warmte en toewijding.
Ik ben echt super tevreden van al deze fantastische toppers! Zij helpen mij steeds met raad en daad en dankzij hen moet ik mij geen zorgen maken over bepaalde zaken van de boekhouding. Een enorm professioneel team waarbij je steeds terecht kan!
TOPTEAM!! Deze toppers staan je met raad en daad bij in alles. Antwoorden steeds snel. Denken echt mee met jou en in functie van jouw bedrijf na. Beste service die je maar kan wensen van een boekhouder!
Super goede boekhouder ! Allemaal super vriendelijk en heel leuk team. Je krijgt goed advies en als je iets niet begrijpt of je weet niet hoe je iets moet aanpakken, staan ze ook meteen voor je klaar.
ADE heeft topmedewerkers die jou de juiste antwoorden of feedback geven op een snelle en vlotte manier. De communicatie verloopt super, net als de samenwerking! Groetjes van Yumi Beauty
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid