facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Addicted to Nails

Addicted to Nails
"Addicted to Nails was established in 2004 with a unique vision focused on creating a nail boutique experience. Today, the salon has expanded to include four licensed and passionate nail techs. We are dedicated to creating beautiful enhancements, unlike any strip mall nail shop. We are committed to continued education and following AZBOC sanitation procedures. We offer a variety of nail services and specialize in acrylic and hard gel enhancements. Looking for nails with flair, we have 100s of gel polishes, glitters and nail art designs. One of our most popular services is our Signatures Rockstar Pedicure. Come find out why our clients are so loyal. If you are looking for a new nail salon, we offer $10 off for new clients. Schedule today."
Adres: Parkheidestraat, 3128 Baal, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: +32496513175
Stad: Baal
Route: Parkheidestraat
Postcode: 3128


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 19:00
Dinsdag: 09:00 - 19:00
Woensdag: 09:00 - 19:00
Donderdag: 09:00 - 19:00
Vrijdag: 09:00 - 19:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
JOY JOY 883 meter Mooie French nageltjes op de teentjes gezet
Schoonheidsinstituut Nathalie Schoonheidsinstituut Nathalie 2 km Top-verwen-locatie!
Zanty Zanty 2 km Snel een afspraak gekregen, en heel tevreden van service! Top! Dank u!Service:&nb...
Nails & Beauty Ann Nails & Beauty Ann 3 km Nails & Beauty Ann
Recensies
Nagels en wenkbrauwen altijd tip top in orde ! De beste in haar vak en nog eens super leuk gezelschap !
Sheera transformeerde mijn nagels en mijn ervaring om ze gedaan te krijgen op een manier als geen ander. Na bijna 10 jaar naar veel fatsoenlijke nagelstudio's in Scottsdale te zijn geweest, heb ik eindelijk iemand gevonden die wist en gaf om wat ze doet. De sfeer, netheid en perfectionisme hebben zeker indruk op me gemaakt. Ik raad ten zeerste aan om naar haar toe te gaan en haar te laten zien hoe echte nagels moeten worden gedaan! Bedankt SheeraServices: Nagelontwerpen
Addicted To Nails is veruit de beste nagelstudio in de vallei. Ik draag al meer dan 30 jaar acrylnagels en kan zeggen dat Sheera een uitzonderlijke technicus is. De salon is prachtig en alle technici zorgen ervoor dat je je thuis voelt. Sheera is niet alleen gepassioneerd over haar werk, ze is ook erg meegaand. Sheera blijft op de hoogte van de nieuwste tools, technieken en producten. Ze is professioneel en gespecialiseerd in het maken van originele ontwerpen voor haar klanten. Ik garandeer je dat je zult genieten van je ervaring met Sheera en van je nagels zult houden!
Ik raad Sheera en haar team van Addicted to Nails ten zeerste aan! Ik kan bijna nergens heen zonder dat minstens één persoon zegt 'oh mijn god, ik hou van je nagels!'. Sheera is een eenhoorn in de nagelindustrie en is de koningin van de nail art!
Klaar om verslaafd te raken? Addicted to Nails is geen fabriek die tientallen mani/pedi's uitpompt voor $ 20 per stuk, in plaats daarvan en veel beter is deze salon opgezet in een intieme een-op-een setting waar jij en je artiest van keuze om te overleggen, te praten en zelfs een band op te bouwen over een ervaring die bedoeld is om over zelfliefde te gaan. Deze salon is een plek waar je jezelf kunt zijn terwijl je jezelf trakteert, zonder oordeel of taalbarrières. Ik heb mijn nagels laten doen door Solina sinds ze haar carrière in schoonheid begon en kan eerlijk zeggen dat ze alleen maar beter wordt! Solina is een artiest, een rechttoe rechtaan artiest, die elke nagel als een canvas ziet in afwachting van haar kleuraccenten en creatie. Haar aandacht voor detail en gedrevenheid om je enthousiast te zien vertrekken en enthousiast om haar resultaten te delen, onderscheidt haar van elke andere nagel "tech" die ik ooit heb ontmoet. Of je nu houdt van acryl, natuurlijk, lang, kort, stiletto's, doodskisten of iets anders dat je maar kunt bedenken, er is zeker iemand bij Addicted to Nails waarschijnlijk Solina lol die je graag zal helpen. De naam zegt het al: maak je klaar om Addicted to your Nails te worden!
Het personeel van Addicted to Nails is een artiest van topkwaliteit, hun werk is goddelijk. Ik ben altijd zo onder de indruk geweest van hun werk. Ik ben nog meer onder de indruk van de geweldige klantenservice, geweldige persoonlijkheden, ze zijn intelligent, grappig en zo vriendelijk. Je zult je altijd welkom voelen en genieten van je ervaring. Ik sta 100% achter deze dames, je zult niet teleurgesteld worden. Sheera doet al jaren mijn nagels en er is geen vervanging, ik zou nooit ergens anders heen kunnen, ik ben helemaal weg van haar!
Addicted to Nails is de beste!! Ik zie al 6 jaar cognac voor mijn gelvullingen en ze faalt nooit. Ik ga zo vaak naar binnen zonder enig idee wat ik moet doen en ze komt altijd voor me langs. Ik ben eerder naar andere salons geweest en het is nog nooit zo goed of professioneel geweest als toen ik hier ben. Ik heb ook de kans gekregen om een ​​vulling van Solina te krijgen en opnieuw is ze ook geweldig. Ik denk niet dat ik ooit zal stoppen met naar deze salon te komen en ik raad het hier altijd aan aan iedereen die erom vraagt. Ik vind het ook heel leuk om het werk te zien dat alle andere dames hier doen. Als ik op de een of andere manier meer sterren zou kunnen geven, zou ik dat zeker doen !!
Ik hou van Sheera en de bende bij Addicted to Nails. Het zijn professionals die er trots op zijn goed werk te leveren. Mijn nagels zijn goed verzorgd en zien er altijd mooi uit. De geweldige keuzes van kleuren, glitter en stempelontwerpen zijn zo leuk! Als je op zoek bent naar een geweldige plek om je nagels te laten doen, kun je niet fout gaan door Addicted to Nails te bezoeken!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid