facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ADB Personal Training

ADB Personal Training
Adres: Xavier de Cocklaan 13A, 9831 Deurle
Telefoonnummer: 0470379962
Stad: Deurle
Route: Xavier de Cocklaan 13A
Postcode: 9831



op zoek naar gerelateerd: ADB Stay Strong, Arnaud De Bremaeker
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Destimotion Destimotion 2 km Wouter Verstockt helpt u als Master LO om uw "sportieve" doeleinden te realiseren en ...
Recensies
Hallo Arnaud en Tibby. Tijdje geleden kwam ik je zaak binnen om wat inlichtingen betreft de club. Was een warm onthaal. Er werd geluisterd naar mijn verwachtingen. Geen opdringerig gevoel. Eerste training aangevat alles volgens de regels. Buiten getraind. Oefeningen werden deskundig voorgetoond en herhaald waar nodig. Resultaat zag ik al na 4 a 5 trainingen. Let wel. Thuis moet je ook de oefeningen wat kunnen herhalen voor jezelf. De lat ligt hoog in de les maar het resultaat loont enorm. Volhouden zou ik zo zeggen. Dank alvast voor de professionele aanpak. Geert Legein.
Super warm welkom door twee ongelofelijk professionele, echte mensen. Je voelt gewoon dat je je hier thuis zal voelen om het beste van jezelf te geven en de beste versie van jezelf te worden. Kijk nu al uit naar wat de toekomst brengt onder hun vleugels en in hun professionele handen.
Zonder verwachting ben ik aan een voedingsschema begonnen onder begeleiding van Arnaud. Voor het gebruik van SHAKES stond ik eigenlijk wat argwanend tegen over maar eigenlijk totaal niet nodig!! Als je het bekijkt als een aanvulling op gezonde voeding en levenstijl in combinatie met sport. De resultaten spreken voor zich. Vandaag sta ik scherper sinds jaren geleden. Verbluffend en vooral met weinig moeite al moet ik toegeven het begin niet zo makkelijk is. Beide trainers staan altijd klaar met raad en daar. Twee sprankende persoonlijkheden die het elke dag presteren je te blijven motiveren !! Sinds het begin een grote 5 kilo minder en voel ik me energieker en dat zonder honger!
Vertaald door Google Geweldige kerel! Origineel Great dude!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid