facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Adanceschool

Adanceschool

Info

Wij bieden stijldans aan voor jeugd vanaf 6 jaar en volwassenen, gewoon als fun maar ook competitief.

Geschiedenis

Elke 2 maand starten er nieuwe stijldanscursussen.
Eerste les cursus beginners stijldans = gratis proefles
Gevorderde dansers kunnen terecht in private lessen of showteams.
Seniorendans bij Okra Adegem
Country Line Dancing

volgende stijldansen worden aangeleerd doorgeen het jaar :
Latin-dansen: Rumba – Samba – Chachacha – Paso Doble – Jive
Ballroom dansen: Langzame wals – Weense wals – Tango – Quickstep – Slowfox
Allerlei: swing – salsa – rock en roll , ….

Workshops danstechniek– dansstages (zie onze danskalender)

We bieden kwaliteit en persoonlijke aanpak.



"Adanceschool geeft stijldanslessen voor kinderen en volwassenen van starters tot gevorderden. De school is bekend voor goede danstechnieken en kwaliteitsvolle lessen."
Adres: staalijzer, 9991 Adegem, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 050710666
Stad: Adegem
Route: staalijzer
Postcode: 9991



op zoek naar gerelateerd: Professionele dansschool, Time2Dance, Dansles Ruiselede, Dansles maldegem
Recensies
Alexandra is een fantastische danslerares! Ze is altijd vriendelijk, vrolijk en vol energie. Bij haar leer je niet enkel de passen van een dans maar zij besteedt ook aandacht aan details en precisie bv. waar je moet op letten qua houding, correct plaatsen van de voeten en verbinding met je partner. Ze is altijd aanspreekbaar voor vragen en bereid te helpen waar nodig.
Super dansschool. We zijn overgekomen van een andere dansschool en het verschil was onmiddellijk te merken. In plaats van enkel leren je stapjes te zetten, leer je bij Alexandra zoveel meer. Zo legt ze heel duidelijk uit hoe je moet letten op je connectie, op het samen dansen en leiding geven of volgen. Alexandra zelf is ook altijd één brok opgewekte en enthousiaste energie en staat altijd klaar om uitleg bij te geven of nog eens voor te tonen. We kijken altijd uit naar onze volgende dansles. Daarnaast is er ook nog een heel handig student dashboard, waarop je alles kan terugvinden van data en video's met uitleg van de vorige lessen. Ook zijn er veel mogelijkheden om elk weekend te gaan dansen en zo te blijven oefenen.
Na jaren de traditionele danslessen te hebben gevolgd was het tijd voor een professionele aanpak en hoe … superambitieuze lesgeefster, respect voor iedereen en de nodige humor… topschool !
We konden voor het eerst terug dansen...wat een zalig gevoel na al die lange weken wachten op muziek Met dank aan DJ Gilbert Bovendien lekkere dame blanche en goede ontvangst...op naar meer volgende zondag
Heel gezellige dansgelegenheid is jammer door de corrona dat het gedurende een maand gesloten is ,
Dé place to be om mooi en technisch te leren dansen in een ongedwongen en gemoedelijke sfeer onder leiding van een fantastische lerares!!!
Fantastische groepssfeer!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid