facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor AD Delhaize Ternat

AD Delhaize Ternat
"Buurtwinkel elke dag open, ook op zon- en feestdagen. Ontdek ons assortiment verse producten, slagerij, bakkerij, groenten en fruit, biologische producten, kruidenierswaren, Belgische en lokale producten. Vind ook een ruim assortiment Delhaize producten tegen lage prijzen."
Adres: Assesteenweg 257-259, 1740 Ternat
Telefoonnummer: 02/582.40.45
Stad: Ternat
Route: Assesteenweg 257-259
Postcode: 1740


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 19:00
Dinsdag: 08:30 - 19:00
Woensdag: 08:30 - 19:00
Donderdag: 08:30 - 19:00
Vrijdag: 08:30 - 19:00
Zaterdag: 08:30 - 19:00
Zondag: 08:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Delhaize Ternat openingsuren, Openingsuren Delhaize Asse, Openingsuren Delhaize Gooik, Openingsuren Delhaize Groot-Bijgaarden, Lidl Ternat openingsuren, OKay Ternat openingsuren, Delhaize Denderleeuw, Openingsuren Albert Heijn Ternat
Recensies
Een geweldige gerenoveerde winkel. Veel beter als vroeger! Vriendelijk personeel heel veel voorraad.. is naar mijn mening beter dan die van groot bijgaarden. De parking is ook groot. Ik heb wel de indruk dat er niet veel aanbieding is qua diepvries. Ik mis wel enkele parkeer plaatsen voor mensen met kinderen.
Zeer mooie aangename nieuwe winkel met enorm veel parkeerplaatsen. Maar met het voorverpakt vlees van Atelier Charlier hebben ze de bal verkeerd geslaan. Verschillende soorten vlees al gekocht om te proberen, maar is van mindere kwaliteit. Nog maar te zwijgen over hun zogenaamde promoties, varkenshaas 1 + 1 gratis, maar je betaald dan wel 19 euro/kg. Vol au vent 500 gr + 500 gr gratis maar ik denk rond 20 euro/kg voor een industriële bereiding. Geef mij maar het vlees van Delhaize zelf, dit is nog nooit tegengevallen bij mij. Hun bakkerij is wel uitstekend.
Een mooi gerenoveerde winkel met heel groot assortiment, vriendelijke personeel en heel ruime parking. Het ruikt daar naar vers gebakken brood, de kazen en hammen vers gesneden.
Vernieuwde winkel en inrichting. Veel ruimte tussen de rekken. Ruim aanbod. Minpuntje : Het plaatje "Lift" in de ondergrondse parking hangt nog steeds op de oude plaats ipv boven de ingang naar de nieuwe lift.
Delhaize is aan het vernieuwen. Weinig volk maar toch gezellig om te winkelen. Binnenkort veel mooier en aangenaam even geduld.
Deze Delhaize scoort over het algemeen goed maar de nieuwe beenhouwer bakt er niks van. Vlees is niet volgens de verwachting en zeer slecht versneden of niet goed gepareerd. Ik vond een stuk plastiek in de Martino. Vlees is dus te mijden in deze Delhaize.
Mooie ruime winkel met topproducten
Alhoewel het er momenteel een bouwwerf is, werd ik door mevr. De Bock op een vriendelijke en keurige manier geholpen! Dank u wel!
Nieuwe opening een mooie winkel
Aangenaam winkelen - rustig niet te veel volk personeel heel hulpvaardig en vriendelijk ook het kassapersonneel
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar AD Delhaize Ternat met het openbaar vervoer


Ternat Kerkstraat 60 meter
116
165
355
Ternat Kerkstraat 80 meter
Ternat Kerkstraat 110 meter
165
355
Ternat Beekstraat 210 meter
103
116
213
Ternat Neerveldlaan 220 meter
103
213

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid