facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor AD delhaize Sgravenwezel

AD delhaize Sgravenwezel
"Buurtwinkel elke dag open, ook op zon- en feestdagen. Ontdek ons assortiment verse producten, slagerij, bakkerij, groenten en fruit, biologische producten, kruidenierswaren, Belgische en lokale producten. Vind ook een ruim assortiment Delhaize producten tegen lage prijzen."
Adres: De Kaak 2, 2970 'S-Gravenwezel, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 036580404
Stad: 's-Gravenwezel
Route: De Kaak 2
Postcode: 2970


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 19:00
Dinsdag: 08:30 - 19:00
Woensdag: 08:30 - 19:00
Donderdag: 08:30 - 19:00
Vrijdag: 08:30 - 19:00
Zaterdag: 09:00 - 18:30


op zoek naar gerelateerd: Delhaize turnhoutsebaan Schilde Openingsuren, Delhaize schilde adres, de kaak 2 2970 's gravenwezel, Openingsuren Delhaize Zoersel, Delhaize Sint Antonius Openingsuren, Delhaize Openingsuren Schoten, Carrefour Schilde Openingsuren, Delhaize Sint-Job
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Natuurlijk - Bloembinders Natuurlijk - Bloembinders 154 meter Bloemenzaak met echte passie voor bloemen en planten en hun klanten. Een bezoek aan d...
Supreme Supermarkt Mac & Jazi Nachtwinkel Supreme Supermarkt Mac & Jazi Nachtwinkel 264 meter ALGEMEEN. Voeding - Alcohol - Frisdrank - Tabak - Dieren voeding - Melk en koffie - I...
Traiteur Traiteur "Salsifie" 438 meter Reeds verschillende jaren client. Super verse ingrediënten, zeer heerlijke gerechten...
Caffrèdi Caffrèdi 536 meter
By SofieB By SofieB 1 km
Recensies
Ik zelf heb in de zaak gewerkt en de winkel verantwoordelijke is alles behalve aangenaam. Ze behandelt haar personeel als slaaf en doet aslof men achterlijk is. Heeft zeer weinig respect voor het werk dat de mensen daar verrichten. Ik zou aanraden om hier zeker niet te beginnen. Het personeel is zeer vriendelijk zou de winkel verantwoordelijke een voorbeeld aan kunnen nemen
Vroeger was dit mogelijks een van de beste Delhaize winkels van het land. Tegenwoordig laten ze ernstige steken vallen lees verder. Elke keer opnieuw rotte of beschimmelde groenten en fruit, dorre basilicum plantjes, zelfs wormen in de broccoli,… Ik heb een tijdje geleden de winkelverantwoordelijke erop aangesproken, maar die beweerde dat dat niet kon. Ik ga het echter niet voor mijn plezier verzinnen, toch? Door de problemen te ontkennen of te negeren zal er alleszins geen verbetering komen. De winkel wordt ook slordiger met de dag, dozen die blijven slingeren, voorraadkarren die de gangen versperren, personeel dat geen Nederlands spreekt, zelfs personeel dat in joggingpak komt werken,… het wordt stilaan schaamtelijk. De vleesafdeling van Atelier Souffriau en het uitgebreide wijnaanbod staan in schril contrast met de rest van de winkel en zijn wél een winkelbezoek waard. Ook zijn enkele kassiersters zeer vriendelijk en behulpzaam. Hopelijk herpakt de winkel zich, komt er nieuw management of komt er een nieuwe hoogwaardige supermarkt in de buurt. Want de prijzen van deze Delhaize zijn de geboden kwaliteit niet meer waardig.
Winkel was half leeg, amper nog groenten en fruit en vele andere artikelen. Vond nog niet de helft van wat ik nodig had. Dan maar naar Carrefour gegaan...wat een verschil.
Grote propere winkel die alles te bieden heeft wat je wenst voor je aankopen. Grote charcuterie toog met vers vlees en slaatjes en vriendelijke bediening aan de kassa.
Als je naar deze winkel gaat, let dan op de vervaldatum! Verkopen vervallen vlees, en producten die de dag zelf vervallen aan volle prijs. Hebben hiervoor ook allerlei excuses, alles behalve klantvriendelijk.
Zeer verzorgd en compleet aanbod. Aangenaam winkelen en vriendelijk personeel. Nieuwe en uitgebreide beenhouwerij met mooi aanbod van Japanse sushi. Grote en goed ingedeelde parking. Prima openingsuren met o.a. zondagmorgen open tot 13:00 uur.
Ik heb deze winkel altijd top gevonden maar de laatste 2 x vond ik het er alles behalve aangenaam. Het is er koud en de mensen aan de kassa zitten er te verkleumen ocharme.. niet meer fijn winkelen. Misschien is dit een boodschap naar de directie toe... jammer.
Het ligt nog steeds gevoelig.. In december moest ik onder het mes en als alleenstaande was ik een tijdje immobiel. Daarom vroeg ik aan de dame van het klantenloket of ik kon rekenen op thuisbezorging en wat ik daarvoor moest doen.. waarop de dame als antwoord gaf: “dat doen wij niet, daar hebben wij geen personeel voor” vervolgens vroeg ik waar ik me kon richten voor meer info en dat wist ze niet. Op een ander moment de zelfde ‘rapraprap-houding’ van de zelfde dame wanneer ik info vroeg over het puntensaldo en hoe de kiosk werkt, zeer onpersoonlijk en komaf makend. Ik ben dat niet gewoon van Delhaize en ik zal hier ook niets meer vragen, toch niet aan die dame.
Ijskoud in de winkel. Niet aangenaam winkelen. De helft van mijn aankopen vergeten omdat ik zo snel mogelijk buiten wou zijn. Aan de kassa zat ze zelfs met sjaal en handschoenen aan.
De groenten en fruit in deze Delhaize zijn altijd deels rot en beschadigd vanbinnen omdat men er duidelijk onachtzaam mee omgaat. Nog nergens voorgehad dat ik bij alles wat ik koop, zelfs biologisch, de helft heb moeten weggooien bij het uitpakken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid