facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor AD Delhaize Leuven

AD Delhaize Leuven
Adres: Brusselsestraat 31, 3000 Leuven, België
Telefoonnummer: 016 22 12 67
Staat: Vlaams Gewest
District: Vlaams-Brabant
Stad: Leuven
Route: Brusselsestraat
Huisnummer: 31
Postcode: 3000


Openingstijden

maandag: 08:30–18:30
dinsdag: 08:30–18:30
woensdag: 08:30–18:30
donderdag: 08:30–18:30
vrijdag: 08:30–18:30
zaterdag: 08:30–18:00
zondag: Gesloten

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Everest House Everest House 337 meter Uitgebreide keuze
Recensies
Personeel was vroeger veel vriendelijker en behulpzamer. Nu word je aan de kant geduwd en kan er nog geen glimlach vanaf. Kom hier enkel nog als het echt moet.
De vrouw aan de kassa was een babbelkous. Ze zag dat ik gehaast was ik vroeg bij het afrekenen voor een factuur keek onvriendelijk en zei: “ge mocht dat straks schrijven na betalen”.nNa af te rekenen bleef ze verder praten met iemand achter mij terwijl ze duidelijk zag dat ik gehaast was. Ik vroeg rustig op een beleefde manier mevrouw ik ben gehaast met gevolg kreeg ik een reactie van Ja ma ik ben aan het praten met dus zei ik op een geïrriteerd manier laat maar dan begon ze haar stem te verheffen en maakte een kleine scène ik ben erna direct vandoor gegaan. Ik sta aan de kassa in de hoop dat de personeelslid me zou helpen en niet zou praten met mensen achter mij.
Grote winkel, van buitenaf ziet die er ouderwets uit maar binnenin is het heel modern, de ingang is van voor of opzij voor rolstoelgebruikers want er is een lift. Het aanbod is ruim en goed opgedeeld met borden boven de rekken in de 'gangen' om duidelijk te laten zien waar wat is. Zelfscans ook perfect in orde, nog nooit problemen mee gehad.
Prima supermarkt in het centrum van Leuven. Het is veel groter dan dat het lijkt. Wel erg druk en krap, maar het loopt wel snel door bij de voornamelijk zelfscan-kassa's.
Overzichtelijke winkel, goede locatie en aanbod, maar toch ben ik niet altijd even tevreden met de service. Zo heb ik te maken gehad met een cassière die in gesprek was met een bekende terwijl ze bezig was met de producten te scannen. Ook personeel die duidelijk lieten merken dat ze hun dag niet hadden. Desondanks, heb ik ook goede ervaringen gehad met ander personeel die me altijd hielpen bij vragen en ook begroeten bij binnenkomst.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid