facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor AD Delhaize

AD Delhaize
"Magasin de proximité ouvert tous les jours, également les dimanches et jours fériés. Découvrez notre assortiment de produits frais, boucherie, boulangerie, fruits et légumes, produits BIO, épicerie, produits belges et locaux. Retrouvez également une large gamme de produits Delhaize à petits prix."
Adres: Boulevard Anspach 63 Anspachlaan 63 , Brussel 1000, BE
Telefoonnummer: 02 511 77 91
Stad: Brussel
Route: Boulevard Anspach 63
Huisnummer: Anspachlaan 63
Postcode: 1000


Openingstijden

Maandag: 09:00-20:00
Dinsdag: 09:00-20:00
Woensdag: 09:00-20:00
Donderdag: 09:00-20:00
Vrijdag: 09:00-21:00
Zaterdag: 09:00-20:00
Zondag: 09:00-18:00


op zoek naar gerelateerd: ad delhaize zonhoven, www delhaize be caddy wedstrijd, ad delhaize zonhoven openingstijden, ad delhaize folder, openingsuren delhaize zonhoven zondag, ad delhaize nederename folder, reclamefolder ad delhaize, delhaize wijnactie
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Carrefour Market Carrefour Market 92 meter
Kam Yuen Kam Yuen 110 meter Grote Aziatische kruidenierswinkel. Enorme keuze aan producten en vriendelijk persone...
Carrefour Express Carrefour Express 178 meter
SuperGreenMe SuperGreenMe 190 meter Vertaald door Google Hou ervan! voor vrouwen, voor kinderen, kleding, hygiëneproducte...
Carrefour Express Carrefour Express 199 meter
Louis Delhaize Louis Delhaize 244 meter
Musrat Musrat 302 meter
El Baraka El Baraka 312 meter Een zeer goede prijs voor bieren
de Brouwer/georges de Brouwer/georges 313 meter Super winkel, we kunnen lotto spelen, betalen met bancontact ;
Carrefour Express Carrefour Express 318 meter
L'Essence Sauvage L'Essence Sauvage 346 meter
Musrat Musrat 389 meter
Jamshaid Butt Jamshaid Butt 410 meter
R.K. Food R.K. Food 452 meter
Tsavalopoulos/H. Tsavalopoulos/H. 489 meter Gewoon een kleine winkel, vriendelijke eigenaren.
Wahla Wahla 497 meter
Recensies
De locatie is handig, maar: - gezonde basis producten e.g. basis muesli worden meer en meer vervangen door duurdere, ongezonde alternatieven met te veel suikers en waarschijnlijk hogere winst marges - promoties worden vaak niet op de schappen vermeld. - regelmatig liggen er niet meer zo verse producten in de schappen die al voorbij de uiterste verkoop datum zijn. Altijd checken dus, want bij retourneren doen ze ook moeilijk.
Chaotisch, druk, onvriendelijk personeel en gaat ook almaar vroeger dicht. Dan ga ik wel naar de Carrefour om de hoek
Erg handig zo midden in stad Ruim assortiment Jammer dat er om 11u30 nog veel rekken er leeg bij lagen, oa fruit...
Ik heb net een kwartier aangeschoven aan de kassa. Je moet er altijd onbegrijpelijk lang aanschuiven, maar dit is erover. Daarnaast spreekt niemand er Nederlands en zijn de kassiersters echt niet vriendelijk. Zelfs een antwoord op goede dag of hallo kan ze niet af. Gebuisd voor klantvriendelijkheid. Ik ga voortaan standaard naar de Carrefour 100m verder.
Grote AD met een grote afdeling voor verse groenten en fruit. Voor de rest vind je zowat alles wat je nodig hebt in deze winkel. soms vind ik de indeling van deze winkel chaotische maar daar leer je wel mee om te gaan. Het enige nadeel is dat je geregeld wel lang moet wachten aan de kassa omdat het heel druk is savonds. Daardoor ga ik vaak naar de Carrefour om de hoek omdat de rij daar heel snel vooruit gaat.
Zeer veel keuze, ma-zon gepend tot 21 dus ideaal voor de werkende mens. De rij aan de kassa lijkt vaak lang maar door 2 lijnen kasse en 2 lijnen selfscan komt dit heel kort uit!
Ze staken omdat ze het niet veilig vinden wegens het virus. Ik kom er net vandaan, eerst staat een manager met vier andere gezellig te kletsen aan de ingang na een paar keer ahum begreep die de sticker op de grond 1,5 meter. Eenmaal in de winkel was ik in shock van de drukte en de laconieke houding. Ijverig schoonmaken helpt niet tegen het virus maar minder mensen en afstand aub. Niet zo gek dat het in België maar blijft stijgen, hoop dat ik vandaag geen virus heb opgelopen en alleen maar maagpijn van irritatie. Laatste keer dat ik hier kom ook na de lockdown.
Eigenlijk was het best een interessant filiaal. Nu staan er lange rijen bij de kassa's naast de rekken waar zich toch altijd nog een ongeduldig iemand zich moet tussen boren om dat ene gewilde artikel te kunnen nemen. Gelukkig zijn er nog kleine filialen in de omtrek die open zijn 7 op 7.
Gisteren de fout gemaakt om in Corona tijden mijn boodschappen te doen in deze Delhaize. Door de smalle gangen komen mensen constant in je personal zone, het personeel lijkt zich er niet mee bezig te houden. Als ik ergens Corona ga opgelopen hebben, zal het wel hier zijn.
Ik hou van deze Delhaize in het centrum van Brussel. Ruim assortiment aan verse producten en je kunt alles vinden wat je voor dagelijks gebruik nodig hebt. Divers, cosmopolitisch publiek waartussen ik me thuis voel. Echt Brussel dus. Het personeel is behulpzaam en ik vind het niet erg dat er geen Nederlands wordt gesproken. We zitten in een meertalige hoofdstad, waar slechts een kleine minderheid van de mensen die er werken en wonen Nederlands spreekt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid