facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor AD Delhaize

"Buurtwinkel elke dag open, ook op zon- en feestdagen. Ontdek ons assortiment verse producten, slagerij, bakkerij, groenten en fruit, biologische producten, kruidenierswaren, Belgische en lokale producten. Vind ook een ruim assortiment Delhaize producten tegen lage prijzen."
Adres: Assesteenweg 257 , Ternat 1740, BE
Telefoonnummer: 02 582 40 45
Stad: Ternat
Route: Assesteenweg 257
Postcode: 1740



op zoek naar gerelateerd: Delhaize Ternat werken, Delhaize Ternat verbouwing, OKay Ternat Openingsuren, Openingsuren Delhaize Groot-Bijgaarden, Openingsuren Lidl Ternat, Openingsuren Aldi Ternat, AD Merchtem, Delhaize online
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Buurtwinkels Okay Buurtwinkels Okay 701 meter Qr code van de zakjes wordt systematisch niet gescand. Bewust of onbewust? Was toch d...
Spar Spar 2 km
Recensies
De nieuwe winkel is perfect. Altijd alles op voorraad en bovendien een ruime keuze van verschillende merken per product. Grootste troef in mijn ogen is het grote aanbod aan verse voeding maar ook een heel ruim aanbod in vers gemaakte kant en klaar- maaltijden. Kortom de winkel biedt voor elk wat wils. Het personeel is altijd vriendelijk en ze zijn ook heel vakbekwaam. Een klein technisch werkpuntje kan mogelijk nog zijn het internet. Maar dat is verwaarloosbaar. Als ik er aan denk open ik mijn Delhaize app al voor ik de winkel binnen ga. Voor de rest enkel maar positieve zaken te vertellen over deze winkel. Doe zo voort mensen, jullie zijn super goed bezig.
Zeer mooie aangename nieuwe winkel met enorm veel parkeerplaatsen. Maar met het voorverpakt vlees van Atelier Charlier hebben ze de bal verkeerd geslaan. Verschillende soorten vlees al gekocht om te proberen, maar is van mindere kwaliteit. Nog maar te zwijgen over hun zogenaamde promoties, varkenshaas 1 + 1 gratis, maar je betaald dan wel 19 euro/kg. Vol au vent 500 gr + 500 gr gratis maar ik denk rond 20 euro/kg voor een industriële bereiding. Geef mij maar het vlees van Delhaize zelf, dit is nog nooit tegengevallen bij mij. Hun bakkerij is wel uitstekend.
Een geweldige gerenoveerde winkel. Veel beter als vroeger! Vriendelijk personeel heel veel voorraad.. is naar mijn mening beter dan die van groot bijgaarden. De parking is ook groot. Ik heb wel de indruk dat er niet veel aanbieding is qua diepvries. Ik mis wel enkele parkeer plaatsen voor mensen met kinderen.
Zeer mooie winkel sedert de renovaties. Uitgebreid aanbod waar menigeen met plezier het extra beetje voor betaalt.
Druk: bijna alle karren in gebruik, en toch nog aangenaam winkelen en normale wachttijden aan de kassa.
Vernieuwde winkel en inrichting. Veel ruimte tussen de rekken. Ruim aanbod. Minpuntje : Het plaatje "Lift" in de ondergrondse parking hangt nog steeds op de oude plaats ipv boven de ingang naar de nieuwe lift.
Een mooi gerenoveerde winkel met heel groot assortiment, vriendelijke personeel en heel ruime parking. Het ruikt daar naar vers gebakken brood, de kazen en hammen vers gesneden.
Delhaize is aan het vernieuwen. Weinig volk maar toch gezellig om te winkelen. Binnenkort veel mooier en aangenaam even geduld.
Deze Delhaize scoort over het algemeen goed maar de nieuwe beenhouwer bakt er niks van. Vlees is niet volgens de verwachting en zeer slecht versneden of niet goed gepareerd. Ik vond een stuk plastiek in de Martino. Vlees is dus te mijden in deze Delhaize.
Sommigen van het personeel zijn zeer onvriendelijk. Ook tegen de jobstudenten lijken/schijnen ze niet al te vriendelijk te zijn. Daarnaast heb ik al een paar keer voorgehad producten te kopen die al lang over tijd waren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid