facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor AD Delhaize

"Buurtwinkel elke dag open, ook op zon- en feestdagen. Ontdek ons assortiment verse producten, slagerij, bakkerij, groenten en fruit, biologische producten, kruidenierswaren, Belgische en lokale producten. Vind ook een ruim assortiment Delhaize producten tegen lage prijzen."
Adres: Stationsstraat 14 , Lebbeke 9280, BE
Telefoonnummer: 052 41 16 95
Stad: Lebbeke
Route: Stationsstraat 14
Postcode: 9280



op zoek naar gerelateerd: Openingsuren Delhaize Opwijk, Traiteur Lebbeke, Openingsuren Delhaize Buggenhout, AD Delhaize Traiteur, Delhaize Wieze, Delhaize Dendermonde, Ad Delhaize Opwijk vacatures, Delhaize zwarte dinsdag
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Colruyt Colruyt 620 meter Spijtig dat er zoveel zaken niet meer voorhanden zijn. Ook de kwaliteit van fruit en ...
Carrefour Express Carrefour Express 2 km Dit is een zeer gezellige supermarkt met steeds heerlijk en vers gerief. Meestal is h...
Recensies
Verbaal geweld van de baas/eigenaar tegen personeel. Deze ochtend midden in de winkel meegemaakt. Zo’n winkels steun ik niet.
Wij hebben hier de vispannetjes en de kalkoen met portosaus gekocht met de feestdagen Super lekker! Complimenten aan de keuken!
Vriendelijke staff en fantastische slagerij!
Zeer mooie, nieuwe en ruime winkel. Personeel steeds zeer behulpzaam bij vragen. Extra pluspunt is ook de eigen slagerij in deze winkel waardoor er veel huisbereide producten zijn.
Mooie winkel, groot assortiment en vriendelijk en gedienstig personeel.
Zeer mooi en vriendelijk, jammer dat er verschillende producten mankeren.
Beetje raar, maar ze blijken alles te hebben en de staff is meestal vriendelijk, meestal
Ondanks bouw van nieuwe Delhaize doet iedereen zijn best in de tijdelijke omgevormde loods tot winkel om het cliënteel aldaar te bedienen. Update: de vernieuwde winkel op de voormalige ligging is reeds enkele weken open en voldoet aan alles om goed te scoren, prachtige lokale Delhaize waar het aangenaam winkelen is.
Laatste tijd word er bijna tot geen aandacht meer geschonken aan de Covidregels. Mensen lopen de winkel binnen en buiten zonder winkelkar. Corrigerende opmerkingen over het correct dragen van een mondmasker zijn ook passé.
Ik kocht hier een product zuivel dat ruim 4 dagen vervallen was. Bij het terugbrengen werd ik uitermate slecht onthaald. Geen excuses, geen compensatie. Het controleren van de vervaldatum was volgens de gerant de verantwoordelijkheid van de klant. Bovendien is deze winkel verouderd en rommelig. Eveneens geen ruime openingsuren. Enige pluspunten: goede slagerij en centrale ligging.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid