facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor AD Delhaize Heist

AD Delhaize Heist

Info

AD Delhaize Heist staat garant voor een unieke supermarktbeleving. Een ruim aanbod, een grote parking en een volledig nieuwe supermarkt. Kom het ontdekken in Knokke-Heist.

Geschiedenis

AD Delhaize in Heist onderging enkele jaren geleden een volledige restyling waardoor het één van de modernste supermarkten in Vlaanderen is.
Daarnaast hebben we een uitzonderlijk groot aanbod aan verse voeding en exclusief rundvlees.
Uniek aan onze winkel is de parking voor ruim 250 wagens zowel bovengronds als ondergronds.
Er is nog héél wat meer zoals onze Sushi-stand, een ruim aanbod aan lokale producten, waaronder de pralines van Chocolatier M en de pasta's van La Bottega.
Je kan ons aanbod elke dag ontdekken tussen 8u00-20u00, op zondag en feestdagen zijn we geopend van 8u00-13u00. Onze enige sluitingsdagen zijn kerstdag en nieuwjaar.



"Buurtwinkel elke dag open, ook op zon- en feestdagen. Ontdek ons assortiment verse producten, slagerij, bakkerij, groenten en fruit, biologische producten, kruidenierswaren, Belgische en lokale producten. Vind ook een ruim assortiment Delhaize producten tegen lage prijzen."
Adres: Heistlaan 27, 8301 Knokke-Heist
Telefoonnummer: 050 530 500
Stad: Knokke-Heist
Route: Heistlaan 27
Postcode: 8301


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 08:00 - 20:00
Zondag: 08:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: delhaize knokke openingsuren, ad delhaize knokke heist openingsuren, ad heist openingstijden, delhaize heist op den berg, ad delhaize heist goor, lidl heist openingsuren, carrefour knokke heist, nv lips
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lidl Knokke-heist Lidl Knokke-heist 1 km Deze winkel is beroemd geworden door een buurtbewoner die op hilarische wijze kwam pr...
Lidl Belgium Lidl Belgium 1 km Dit is geen vandalisme, dit is verdediging van het Vlaams karakter van KNOKKE-HEIST! ...
Recensies
Zeer Ruim en Vers Aanbod ! Propere Winkel.. Vriendelijke bediening! Een Aanrader
Aangename winkel met een zeer ruim en gevarieerd aanbod. We zijn fan van de visafdeling, steeds een groot en divers gamma.
Ben deze voormiddag afgesnauwd door de dame aan de 1ste kassa. Mijn rekening klopte niet,ik wou er iets over vragen,maar het was blijkbaar madam hare slechte dag. Is het niet beter om iemand constant aan het onthaal te laten werken? Klantvriendelijk klopt niet altijd!!!
Het is een goeie supermarkt maar soms zijn er wat bedorven producten maar verder wordt je goed geholpen en hebben ze veel verschillende producten
Veel keuze en lekkere, verse kant en klaar menu's.
Zeer vriendelijke bediening en veel producten die je elders niet vind. Traiteur St George is ook een meerwaarde.
Soms héél moeilijk om door te geraken als men de salade kasten aan het vullen is, aanvoerkarren staan her en der in de weg. Heb het altijd zitten wanneer ik ook ga. Ik vraag me ook af waarom er bijna nooit vlees in reclame staat tegen vervaldatum?? hetgeen andere warenhuizen het wel doen. Maar kom hier graag!
Zeer grote,mooie Delhaize met een prachtige traiteur- afdeling. Zeer behulpzaam en vriendelijk personeel!!!
Super lekker, Super bediening!!! Waren wij Super in de watten gelegd
Gezellig winkelen. Vriendelijk personeel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid