facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor AD Delhaize Bree

AD Delhaize Bree
"Buurtwinkel elke dag open, ook op zon- en feestdagen. Ontdek ons assortiment verse producten, slagerij, bakkerij, groenten en fruit, biologische producten, kruidenierswaren, Belgische en lokale producten. Vind ook een ruim assortiment Delhaize producten tegen lage prijzen."
Adres: Toleikstraat 15, 3960 Bree
Telefoonnummer: 089442244
Stad: Bree
Route: Toleikstraat 15
Postcode: 3960


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 08:00 - 20:00
Zondag: 08:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Openingsuren Delhaize Bocholt, Openingsuren Delhaize Bree, Openingsuren Jumbo Bree, Carrefour Bree, Colruyt Bree
Recensies
Prima eigen bereidingen en erg nette winkel. Erg jammer dat er geen verse Champignons 250 g te vinden zijn van het Delhaize merk. Kwalitatief veel beter en goedkoper dan wat deze winkel heeft liggen. Zo houdt Delhaize natuurlijk zijn dure imago. Erg jammer want anders zeker 5 sterren.
De oudere vrouw, met kort wit/grijs haar aan de kassa is nooit vriendelijk tegen ons. Vandaag is heeft ze zelfs zeer klantonvriendelijk gehandeld. We hadden bonnen bij, maar we hadden ze niet geknipt omdat 1 van de producten op was. De vrouw zegt heel onvriendelijk dat we dat in vervolg thuis moeten knippen zodat zij dat niet moet doen. Met heel veel tegenzin, een grote zucht heeft ze de bon aanvaard. Mijn mama zegt als het zo zit ga ik terug in Meeuwen naar de delhaize, waar haar antwoord, heel kwaad, "goed, doe dat maar!" op was.
Zoals in vele zelfstandige supermarkten kan je niet algemeen spreken over duur of goedkoop. De prijszetting verschilt naargelang het produkt. Men houdt er een goede uitbating op na, alles netjes, vers, en heel vriendelijke kassamedewerkers.
Daar ben ik al maanden niet meer geweest...!!? Foute inschatting..??
Lekker ruim opgezette winkel, voldoende parkeerplaats.
Redelijk dure supermarkt. WEL de enige die open is op Hemelvaartsdag!
Verzorgde winkel, veel keuze aan bereide maaltijden
Beetje aan de dure kant, maar wel een leuk aanbod. Alleen goed opletten wat je koopt. Dure krabsalade kopen en dan op de verpakking lezen dat er alleen surimi in zit is puur bedrog.
Fijne en ruime winkel en lange openingsuren
Altijd klantvriendelijk en een mooi assortiment.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid