facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor AD Delhaize Borgerhout

AD Delhaize Borgerhout

Info

Zon- en feestdagen zijn wij open van 9:00 tem 17:00.

Geschiedenis

Wij zijn zon- en feestdagen open van 9:00 tot en met 17:00 behalve Kerst- en Nieuwjaarsdag.

Adres: De Schans 1, 2140 Borgerhout, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 03/235.21.12
Stad: Borgerhout
Route: De Schans 1
Postcode: 2140



op zoek naar gerelateerd: Delhaize Openingsuren Deurne, Delhaize openingsuren Plantin Moretuslei, Delhaize Openingsuren Antwerpen, Delhaize openingsuren Berchem, Delhaize Deurne open op zondag, Delhaize open op zondag Antwerpen, De Schans 1 2140 Borgerhout, Delhaize Berchem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Krugermarkt Krugermarkt 1 km maandelijkse markt, van en voor de borgerhood - lokale producten van lokale onderneme...
Karim supermarkt Karim supermarkt 1 km Kwalitatief winkel maar heel duur, vooral het vlees is enorm duur in vergelijking met...
Recensies
Veel lege rekken. Geen frietvet. Geen Becel pro activ. Promotieproducten niet beschikbaar of met 1 dag houdbaarheidsdatum. 6 flessen coca cola van 1 liter aangerekend als 6 x 1.5 liter enz..... Pas gemerkt toen ik al thuis was.
Zo onvriendelijk mens,aan de charcutrie,100gr kalfsrol fijn gesneden gevraagt,heb het in de vuilbak gegooid,te lui om een papiertje tussen te leggen!!!
Ik kocht een worstenbroodje, heb het weggegooit was keihard, uitgedroogd, waarschijnlijk al een dag of 5 oud.
Steeds keurig op tijd open. Beperkte keuze van groenten en fruit. Prijzig. Gelukkig maakt die ene cassierster van de linkse kassa eind veertig, blond, gezet met bril je dag telkens goed!
Kleine winkel waar men toch verscheidene producten kan vinden ook een verse charcuterie en kaas afdeling . Groenten en fruit. En huishoud artikels .
Goede verstoog bediening leuk
In deze AD Delhaize kun je meestal ook op feestdagen en maandagen na feestdagen terecht. Dus je kan er áltijd op rekenen. Vandaar 4 sterren. Zelf vind ik de winkel wat " slordig ogen". Maar de producten zijn ok.
Niet te groot, maar je vindt er alles wat je nodig hebt. En open op zondag tot 17u!
Charcuterie en vlees is top.
Middelgrote supermarkt. Er is er ruim assortiment, maar dit is uiteraard niet zo uitgebreid als een grote Delhaize. Het meeste vind je er echter wel. Een leuk extraatje: achteraan in de winkel is er een beenhouwerstoog met verse charcuterie. Enig minpuntje: je moet soms lang aanschuiven aan de kassa. Op het plein voor de deur kan je gratis parkeren als je met de auto komt. Er zijn enkele buslijnen op wandelafstand en er is een velo-station vlakbij. Voor ieder wat wils dus.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar AD Delhaize Borgerhout met het openbaar vervoer


Borgerhout Berchemlei 80 meter
33
Borgerhout Sint-Erasmusziekenhuis 90 meter
20
Borgerhout Berchemlei 160 meter
20
Borgerhout Berchemlei 160 meter
33
Borgerhout Luitenant Lippenslaan 240 meter
33

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid